segmen 2 hari


nak join boleh klik pada banner

dengan ini, nak ajak enhear untuk join

notakaki : segmen ini berlangsung sehingga 5.30pm nanti sahaja

Comments

Unknown said…
selmt bersegmen dear.. :)
therosputih said…
deqla manjew
time kasih sis...=)
ecadwinkyasha said…
rajinnya join segmen yer...
btw,org LD ka?.hehe.nnti ble jumpa2 klu p sana..kwn org silabukan~
therosputih said…
eca
hehe...tengah bosan, line internet pun okay2 je, join je lah...bagi sokongan pada blogger yang lain...

ndaklah orang LD, kerja jak di LD...boleh jak jumpa kan...=)
nurulazieyan said…
dr segmen same http://www.nurulazieyan.my/2013/01/segmen-2-hari.html

nak japanese cotton/perfume original terjah baca entry ni

http://www.nurulazieyan.my/2013/01/perasmian-na-collection.html
Enh Ear said…
uwaaa.. tak sempat.. aku tak perasaan
selamat bersegmen sayunkqu therosputih... ^_^
therosputih said…
butterfly
terima kasih sudi singgah sini...=)
therosputih said…
enhear
kau bizi sangat nih, ari mula sekolah katakan...=)
Fatin Sh said…
Hai dari segmen sama. I follow you #307 :)

Jom join contest.
http://randomssssss.blogspot.com/2013/01/official-contest-themostmemorable2012mo.html
therosputih said…
farah waheda wahid
hehehe...time kasih banyak2 dear...hope ada rezeki buat therosputih...
therosputih said…
farah waheda wahid
hehehe...time kasih banyak2 dear...hope ada rezeki buat therosputih...
therosputih said…
fatin sh
terima kasih sudi singgah sini dan follow...=)
Kak iman said…
salam rendah diri
BK dri segmen sme
dtg n follw

http://mimbarhatiku.blogspot.com/2013/01/segmen-2-hari-by-izza-sakura.html
therosputih said…
budak kampung
terima kasih sudi singgah sini dan follow...=)
therosputih said…
kak adyna
dah tau dah resultnya...huhuhu...kemenangan tidak berpihak di sini, hehehe...tp takpelah...masuk suke2..

Popular posts from this blog

GA saya nak phone casing

patah hati

kerinduan