Wednesday, May 30, 2012

dentingan sayu

Views
aku menantikan sesuatu
keajaiban datang menerpa
namun aku tahu
itu semua hampa

aku memerhatikan dada langit
mencari wajah kekasih
namun hitam kelam
aku kerinduan

ku pejam mata ini
mengharapkan dirimu
datang bersamaku
hanya air mata yang mengalir

aku benar rindu
aku benar sedih
air mata sekali lagi jatuh
kali ini
menemani lelapku

kekasih
cinta ini tulus untukmu
sayang ini tulus untukmu
diri ini tulus untukmu
selagi hayat dikandung badan

Monday, May 28, 2012

cuti sekolah sudah mula

Views
yeah...hari yang ditunggu2 sudah tiba...coti oh coti...bukan setakat students soka sama coti sekolah, cikgu pun soka sangat2...hahaha...bebas beb...takde rutin mengajar...boleh buat apa sahaja, dan boleh ke mana2 sahaja, janji fulus ada maaa....

lama gile aku tak hupdate blog...sangatlah sunyi...sebab blog nih dah mcm susur galur cerita hidup aku...tenet aku sejak dua tiga bulan ni, memang sangat hampeh, satu sebab kenapa aku takleh nak online, jauh sama sekali hupdate...

hope dengan kelajuan tenet yang ada pasni, tak menghalang aku menghupdate kan diri...agagagaga...

Saturday, May 19, 2012

phewww

Views
lama aku menyepi dari menghupdate blog...aduh...bukan sengaja aku menganaktirikan blog...mintak mahap mintak hampun...banyak sangat benda jadik dalam idup, banyak sangat keputusan yang perlu diambil...

aku mengharapkan yang terbaik dalam setiap keputusan yang dibuat...

insyaallah...