Wednesday, March 31, 2010

sick

Views
once again aku sakit tekak, badan panas...

sume2 tu tanda2 nak demam

haihhh..dugaan semata2 kan

Tuesday, March 30, 2010

cikgu!!!

Views
cikgu...!!!

jangan main blog dalam kelas...

ahaks....

tak kuasa aku

Views
baru nak buat baik tadi, tp bila fikir balik, ah...tak kuasa aku nak melayan karenah y pasni aku lak y jadik mangsa sakit pale...baik aku duk diam2 je...tgk...keje aku gak y tak sempat nak siap....

Monday, March 29, 2010

mari kita saring sukan

Views
huh...cuaca agak tak bape nak terik, tu petanda y sangat baik...hahaha...baik utk cikgu baik utk student...kan2...

nak amek gambar, tgk bateri...haishhh...dah low nampaknya....mana boleh idup gini...takpe2...kita tgk lah sampai mana dia boleh bertahan...

aku chow lu ah beb...

Sunday, March 28, 2010

a merajuk lagi

Views
merajuk antara pasangan? lumrah lah tu kan, adat resam, pasangan lain cara hidup, mesti ada pasang surut...kisah a dan b, bg therosputih, da tak asing lagi...kali ni nape la plak a merajuk nih? b buat apa lak?

" a merajuk ngan b sbb b tak bgtau langsung b nak balik umah mak b, tau2 je, b cakap da dlm bus on the way nak balik kampung, a apa lagi, terus tersentap, dan sangat terasa...nape b tak cakap langsung? agaknya b terlupa, ye lah, bizi dgn mcm2 benda, pastu mula lah a terasa diri dia ni mcm org asing y tak tahu menahu ttg b...a mendiamkan diri...takmo cakap pape ngan b, takut nnti a ckp y bukan2, baik a mendiamkan diri...b mintak maaf ngan a...a diam je...b buat mcm takde pape y berlaku, a diam jugak...3 patah b tanya, sepatah pun a tak jawab...a terkilan sgt2 ngan b..."

penat aku tgk a ni, si ratu air mata...air mata sana, air mata sini...aku taktau nak cakap apa...lupakan je lah a ek...tp a ni diam jer...aku taktau nak kata apa...

sekali, semalam, tgh syiok2 tido, a cakap a mimpi ngeri....terus tepon b...cakap ngan b mcm biasa...b pujuk a supaya sambung tido...

haishhh...kalau bukan kerana mimpi ngeri si a ni, aku rase ari ni ari air mata lagi agaknya si a nih...so, skrg ni, a dah baik ngan b...bagusla kan...aku tumpang heppi...seronok tgk org gembira ni...

pada a ngan b, semoga berbahagia....
pada b, jangan buat mcm tu lagi, atleast bagitau a apa y b buat, takdelah a risau...
pada a, dah tau b tu selalu buat mcm ni, sabo je lah byk2 tau...jangan duk menonggeng sana menonggeng sini...tak manis aku tgk...ahaks...

kenapa org lelaki begitu

Views
entry ni khas ditujukan kepada semua lelaki di luar sana, tolong komen pendapat anda

1. kenapa lelaki y da kawin tapi ngaku bujang, tak kawin lagi?

2. kenapa lelaki y da kawin suka menggatal dgn perempuan kat luar?

3. kenapa ego lelaki cukup tinggi?

4. kenapa lelaki sentiasa mencari peluang untuk tambah 'cawangan'?

kenapa kenapa...

therosputih : aku penat...persekitaranku adalah lelaki dan perempuan...

kenapa manusia kejam

Views
aku baru pas tgk photo2 y diupload oleh rakan2 ku y lain, ttg adegan2 antara pasangan kekasih...mcm2 cerita...

* awek ganas, hempuk kekasih dgn komputer riba
* kekasih dera pasangan
* pasangan potong kemaluan kekasih ekoran cemburu

haishhh...banyak lagilah...mcm2 cerita...tp ada satu cerita y kurang senang...aku benci nyampah dgn org y buat ni...

* janin yang cukup sifat dibaling sesuka hati

apalah kejam sangat, kalau dah taknak sekalipun, buatlah dgn cara yang betul, buatlah dengan cara yang baik, bukan buang sesuka hati mcm baling kulit pisang jer...

therosputih : kalau mcm itu proses jadinyanya, mcm itu jugalah proses akhirnya

lumrah alam lah tu sume, jgn dilawan arus, nnti kita sendiri menanggung padah...hidup ini adalah karma, kalau itu yang kita buat, satu hari nanti, begitu jugalah kita akan kena...

aku bukanlah seorang yang baik sangat utk berkata-kata ttg apa yang baik apa yang tidak baik, mungkin saat ini aku yang berkata nasihat spt ini, tak mustahil saat seterusnya lepas ini, aku melanggar kata nasihat ini, tidak mustahil, cuma aku sentiasa memohon dilindungi dari segala keburukan dan diberi petunjuk ilahi...amin....

notakaki : aku juga manusia yang kejam

akukah y bersalah?

Views
kalau ada y salah faham, akukah y bersalah?

kalau ada y terasa, akukah y bersalah?

kalau ada y mengganggu, akukah y bersalah?

kalau sesuatu berlaku, akukah jugak y bersalah?

akukah y bersalah?

Saturday, March 27, 2010

program di sekolah

Views
inilah yang dinamakan

guru
kaulah lilin
yang membakar diri

huh...baru sekarang aku nmpak kat mana y membakar diri tuh...hukhuk...

tak kenal maka tak cinta

ari ni ari sabtu, merangkap hari cuti hujung minggu, juga merangkap kepada hari utk aku berehat dan menjauhkan diri dari buku rancangan mengajar, juga merangkap hari aku takmo jejak kaki kat sekolah...tp ari ni...aiseh...lomah semangat den ni ha...den kono jugak poei sekolah sobab ari ni ada pibg.....nak nangis je rasenya (da nangis da pun) sbb byk kojo nak kena disetel....haishhh...tabah2....

Friday, March 26, 2010

melarikan diri

Views
berat utk dicerita, berat utk dipendam...sampaikan aku taktau nak buat apa, termenung sahaja hari ni, smpai suatu ketika, aku hampir pitam sbb pening bila terhuyung hayang secara tiba-tiba...kenapa ni ain? kau okey ke tak? da ramai da y bertanya...terima kasih sume...

i think i am fine, tp taktau lah mcm mana kan...kita tgklah keadaan mcm mana...is it the same? or getting worse? or much better...

sekarang ni, biarlah masa berlalu, biarkan kisah y lain diutarakan...kisah aku, hanya aku y tahu...

alone or lonely?

Views
what do i feel right now?

am i alone or i am lonely?

what is the exactly meaning of alone and lonely?

i'm still searching the right meaning

Wednesday, March 24, 2010

penat + ngantuk

Views
ngantuk?
nak kata tak cukup tido, haih...dari kul 8.30 smpai ke pagi kot tidurnya, takkan tak cukup tidur lagi

penat?
nak kata aku membajak sawah...haishhh...takde plak, nape lah penat mengalahkan org buat bangunan

ni mesti gara2 di observe semalam ni, habis sume tenaga aku disalurkan utk mengajar selama 80 minit itu, menyebabkan aku memerlukan masa utk recharge balik

notakaki : taknak ngaku diri sendiri y malas

Tuesday, March 23, 2010

relief

Views
after sume y da berlaku ari ni, finally, aku dapat tarik nafas dengan leganya...

seronok berkawan dengan mereka yang banyak pengalaman nih

tik tok tik tok

Views
ohooo...i'm dying here waiting for my lecturer...ohoooo....

please kill me...i'm dying....hurting from the inside to the outside...ohhhh...

i'm dead...

Monday, March 22, 2010

esok oh esok

Views
berita terkini

esok, tepat jam 10.40 hingga jam 12.00 tengah ari, aku akan di observe oleh my penyelia...

waduhh...gamat gini...dari pagi tadi, jantung aku gagal berdegup dengan ritma y normal, menyebabkan kondisi aku di malam ini sangat lah tidak stabil...

ya allah ya tuhanku...penat dah aku slow talk ngan diri sendiri takde pape y best pun akan berlaku esok, tp ttp gagal menormalkan degupan jantung, mcm mana nih? kena tunggu lepas waktu genting esok dulu lah kot baru aku bleh kembali sedikit normal (padahal aku mmg ari2 tak normal kot, tak waras!!!)

aku cuak ah ngan performance aku...doakan aku berjaya....(aku takut...sedih dan sadis)

M.O.O.D.?

Views
M - macam
O - orang
O - orang
D - dungu

sebab tu aku tak suke M.O.O.D.

Sunday, March 21, 2010

m.a.l.a.s.

Views
arghhhh...aku malas nak balik umah sana, taknak gi sekolah esok, taknak praktikal taknak praktikal...nyampah3...

Friday, March 19, 2010

sekali lagi

Views
hari ni, sekali lagi aku akan melalui

* masa yang panjang
* hari yang panjang

hurmmm...back to the beginning dan esok...segalanya bermula seperti seminggu yang lalu....arghhh...bapak tak besh...hishhh....bertahan ain bertahan...lagi 4 minggu je lagi...bertahan ain bertahan....

Thursday, March 18, 2010

dlm byk2

Views
dalam banyak2 blog, ada a few blogs y menjadi tempat singgahan utama aku, asal ada hupdate je, aku antara the first reader nye, jadi, asal kalau aku bukak blog aku, aku tak ketinggalan utk sebok membukak blog org lain, aku bukan apa, seronok membaca hupdate mereka....

bila dah bace kisah org lain, aku mesti terfikir sesuatu...

1. bila lah aku nak jadi mcm dia?
2. am i be the best that i can be?
3. apa y boleh aku buat lagi ek?

byk je lagi persoalan y terlintas, tp too private to write it here, tp tu sume tak penting mana, y penting aku mengharapkan aku sentiasa memperkembangkan dan mempergunakan setiap saat yang diberi allah pada aku...

kali pertama aku mengenalimu

Views
meet uncle hussain dan black - drama king

kali pertama
aku mengenalimu
mahu bersama
mahu
bersama
raut wajahmu bersih
meyakinkan hati ini
aku
terpaut
semua dusta
palsu
aku tertipu
keperibadianmu
berubah menurut nafsu
panggilanmu
gelaranmu
baru ku tahu
lakon layarmu hebat
terpukau ku melihat
isi hati upahan
sampai bila
kau mahu tersesat
tidak kau penat
hidup penuh muslihat
mahkotamu
raja drama
kau
masih
berpura-pura
kata-katamu hanya
propaganda
mengejar hijau
ungu
mata kelabu
ini bukan kau yang pernah
ku kenal dulu
panggilanmu
gelaranmu
baruku tahu
lakon layarmu hebat
terpukau ku melihat
isi hati upahan
sampai bila
kau mahu tersesat
tidak kau penat
hidup penuh muslihat
mahkotamu
raja drama
panggilanmu
gelaranmu
baru ku tahu
kau bertapa
bagai maharaja di atas sembah
lakon layarmu yang terhebat
memukau mata melihat
tidak kau penat
hidup penuh dengan tipu muslihat
sampai bila raja drama
sampai bila raja drama
tidak kau penat
hidup penuh dengan tipu muslihat
sampai bila raja drama
sampai bila raja drama
tidak kau penat
hidup penuh dengan tipu muslihat

first2 dengar, ingatkan tajuk lagu dia kali pertama, mcm lagu hattan, cinta pertama tuh, tp sekalik aku tau tajuk dia, pehhhh...cilakok tul la, hampeh tol aku nih, buek ponek ajo aku carik pertama2...huh...

papehal, layannnn aje lagu nih, best sehhh....

go green go

Views

"Enzim ini mudah dihasilkan dan boleh disediakan sendiri oleh setiap isi rumah. Apa yang perlu dilakukan ialah campurkan 10 bahagian air, satu bahagian gula dan tiga bahagian sisa dapur ke dalam bekas kedap udara.

"Bekas itu kemudian perlu ditutup ketat dan disimpan selama tiga bulan, tetapi penutupnya perlu dibuka atau dilonggarkan setiap hari untuk melepaskan gas," katanya ketika menerangkan kaedah penyediaan ekoenzim.

Sementara itu, rakan sekumpulannya, Nasrul Yusof, 19, menerangkan bahawa kaedah menjadikan ekoenzim berbau wangi adalah dengan menggunakan sisa buangan buah-buahan sitrus.

"Selain dijadikan semburan penyegar udara, ekoenzim juga boleh digunakan untuk mencuci lantai, melembutkan fabrik, baja organik serta boleh digunakan untuk membasuh baju.

"Apa yang perlu dilakukan adalah mencampurkan satu penutup botol ekoenzim dengan air, kemudian ia boleh digunakan dalam cucian," jelasnya.


nak baca selanjutnya? sila klik kosmo! online

usaha mereka yang terlibat dalam projek ekoenzim ini sangat2 harus dipuji...aku suke gile ngan usaha2 y mcm ni, bagus2...(bila la turn aku lak ni ek, nak jugak terlibat ngan aktiviti sebegini...)


Wednesday, March 17, 2010

perjalanan semalam

Views
tak sempat nak merasa keempukan katil dan bau mashem bantal kesayangan

inilah y dipanggil harga sebuah pengorbanan

kalau sebok nak merasa kemasheman bantal, mesti aku takleh merasa keseronokan pipi budak kechik

jadi, pengorbanan itu sememangnya memerlukan pembayaran

aku tak kisah

Monday, March 15, 2010

amanat

Views
ini adalah satu arahan dari tuan rumah,

adalah dgn ini, saya mengumumkan bahawa saya akan menjalani detik y sgt panjang dan hari y sangat lama, oleh itu, saya mengambil kesempatan ini utk menugaskan semua pihak agar pandai2 menjaga diri dan bawak diri sepanjang saya menghabiskan hari ini...

zzzzz...tot tot tot...

aku nak balik kampung....

pg2 dah hangin

Views
ni apa kes lak nih? asal la pepagi nak menghangin satu badan nih? huhh...tak lain tak bukan hormon tak stabil....(eleh, salah diri sendiri y sebok nak hangin, tp sebok lak nak menyalahkan si monmon tak stabil, ni satu lagi nih, apa kesss?)

ntah la, mungkin sbb baru sedar, perancangan harian tak dibentang lagi, sedangkan hari baru dah bermula, sbb tu la aku y kalut ini bertambah kalut, lalu sebok nak hangin sana hangin sini....

smpaikan aku terkeluar "sape suh dapat y baran?"

huh...sape y baran pun aku tak tau...papehal, cermin diri sendiri, refleksi diri sendiri, muhasabah diri sendiri, sebab kita manusia, tak ada y sempurna...

ya allah ya tuhanku....aku insap aku insap....

Sunday, March 14, 2010

minyak oh minyak

Views
plan nak masak tu masak ni, jadi, ngah syiok2 masak, alamak...tinggal secoet ni je ke minyak masak kita...

ada sape2 budak kerahan utk kita jadikan kerahan?

hurmmmm...tak ada da...takpe lah...aku sendiri je lah y pegi...

*sup sayur
*ikan sambal

siap!!!!

Saturday, March 13, 2010

misi hari ini

Views
"misi rahsia"

Thursday, March 11, 2010

tak sedar

Views
sibuk2
makan minum menaip menulis menanda ahhhh....mcm2 lagi, sekali pandang jam, eh...dah kul 3 upenya....cepatnya masa berlalu...

ada baguih ada kurengnya

mase cepat, baguihnya cepat esok da jumaat, masa utk aku berpoya2 sepuas2nya, padan muka anak muridku, cikgu nak tinggal kamoo2

mase cepat, y tak baguihnya, huishhh...tak sempat nak buat keje lain sbb da tak dan nak buat...keje menimbun2 nih, mcm mana mau kasik setel ginih seihhh...hmmmm

papehal, esok da jumaat....huhuhu...aku saaangat suker...

notakaki : tak sabar tunggu driver dtg amek diriku y lemah ini...ahaks...

Wednesday, March 10, 2010

tuhan yang menunjukkan padaku

Views
hafiz - nokhtah cinta

ternyata semua bicaraku
tersimpan di dalam hatiku
ternyata semua soalanku
tak pernah kau fikir di fikiran
ternyata kau masih
mencari kepastian dalam cinta
dan disini masih
menanti jawapannya
tuhan tolong nyatakanlah
padanya tentang cinta
adakah masih diriku di perlukan
tuhan tunjukkan padanya
tentang apa yang ku fikirkan
adakah cinta ini
perlu untuk dirinya
berbicara tentang cinta kita
masih tiada noktah penghujungnya
berbicara tentang perasaan
simpan saja semua itu
mengapa kau masih
mencari kepastian dalam cinta
dan disini masih
menanti jawapannya


therosputih
: aku sekadar insan biasa, hamba y sgt kerdil, aku sekadar memohon agar perancanganku berjalan seprti apa yang telah merancang, namun tuhan jua y menentukan apa y terbaik buatku...hari ini, tuhan y mengajarku tentang cinta, menunjukkan aku pada cinta...hanya tuhan yang setia denganku...

sambung2

Views
okeh

dalam mode membuat keje ye ain

saya sedang membuat kerja
diharap don't disturb okaih
hikhikhikhik

saya tgh serius membuta eh salah membuat kerja

Tuesday, March 9, 2010

malam2 pun kat sekolah

Views
fuyoooo
mase kecik2, time sekolah, bila sekolah buat kelas tambahan, muka akula y paling liat nak gi sekolah
sebab bagi aku, bila cuti tu, masa utk aku duk umah, bukan kat sekolah

tp sekarang ni
apa kesss beb
malam2 pun dtg sekolah, punyalah aku 'komited' ngan keje aku skrg ni
hahahaha
(ayat makan dalam betoila)

kerja menimbun

Views
aduhai
tgk jadual
byk je kosong
rancangan mengajar pun tak buat
sebab minggu ni minggu peperiksaan
budak2 sume nak exam
tp nape lah hai banyak keje ni
sabau je lah

Monday, March 8, 2010

dinihari

Views
masih awal pagi, subuh pun belum masuk lagi

kesakitan semalam masih belum berkurang

nampak gaya nak kena mintak permisi mau ke hospital

mcm mana la prosedurnya...itu y bermain2 di kepala

puh2 dipermudahkan segalanya

Sunday, March 7, 2010

dari seseorang

Views
terfikirku sendirian merenung, masa depan yang jauh untukku tempuhi, kuharap hari2 mendatang dipenuhi kenangan terindah dalam hidupku....

060707

aku memetik kata-kata seseorang dalam shoutout friendsternya...

minggu yang memenatkan

Views
hari ini, hari ahad, hari untuk aku menarik nafas lega...

start ngan hari isnin, kuar pagi2 balik
isnin : 6.00pm
selasa : 7.00pm
rabu : 6.30pm
khamis : 6.00pm
jumaat : 7.30pm
sabtu : 8.10pm

waaahhh...ni apa kes...solat zohor kat umah tak de dlm list...sume tah mana-mana surau aje...tak kesian kah sama aku? smpai kan ari ni, nak angkat tangan pun tak mampu...

dan aku skrg ni dalam kesakitan...aduhai...dugaan demi dugaan...harap aku tabah setabahnya mengharungi sume ini...aminnn....

Friday, March 5, 2010

fokus2

Views
cubaan utk fokus membuat kerja tertunda telah tertunda dgn sendirinya apabila jari jemari laju membuka fail2 gambar...
*
*

terpandang gambar brownies walnut...haih...ni pelemah semangat juang membuat kerja ku ini...ohh...i love brownies....nak buat mmg sah2 tak reti, jadik, duk admired brownies secret recipe je lah...

bila lah lagi ada peluang nak ke secret recipe utk makan brownies...makan brownies okay...jgn salah faham...bukan nak ngintai pekerja dia...nak makan brownies...penegasan utk kali y ke 3...

mlm2 mcm ni, tetibe kecur lidah tahap gaban...nyum2...sedapnya brownies....sedapnya....

i'm sick

Views
entah virus mana datang menyerang ni membuatkan aku sakit beberapa hari ni
dan bila aku jadi mcm ni
aku taknak diganggu

Thursday, March 4, 2010

aku

Views
dadaku sakit ditusuk
sukar untukku bernafas
sesak dan sesak

aku benci kamu

Wednesday, March 3, 2010

hubungan antara mata dan kerja

Views
bila kerja menimbun
mata secara otomatik akan jadi berat
sampaikan susah nak bukak
kalau letak batang mancis kat kelopak mata pun belum tentu dapat tampung
jadi
dgn secara otomatiknya jugak
aku dpt buat kesimpulan

hubungan antara mata dan kerja

kerja y menimbun + badan y penat = mengantuk

tp apa hubungan mata dan badan? hurmmmm...fikir lah sendiri

notakaki : aku sbnrnya nak cakap aku ngantuk sgt2 dah tp keje tak setel lagi, jadik, mana boleh tido lagik....waaaa....aku penat daaa.....

aku ke y complex?

Views
haduih...benda y aku cuba nak elak akhirnya terbentang luas dpn mata...aku dah cuba alihkan pandangan supaya tak terpandang, tp tak boleh la, pejam mata rapat2 pun aku still boleh nmpak lagi...mcm mana ni...kalau dah kena, mmg aku jadi serik dan pasni aku start berkira dahla...habisla kau y terlibat...

aku terasa ngan kau

sesuatu kenangan

Views
*ngah syok having breakfast this morning

a dtg carik...

aku : iyer, ada apa a?
a : teringat kenangan lama...
aku : apa dia?


dulu, mase a kwn2 ngan b, ada a few people dlm kelas y admire kat b, maybe b je y taktau, a dah bgtau dia, tp biasalah, b tu kan poyo, mana dia nak percaya...mase tu, a baik ngan b, then, dorg tu agaknya kurang berkenan tgk a baik ngan b kot, dia jeling2 a, sindir2 a , takpelah, a tak kisah aje, tp dlm ati a, tuhan je y tau kan...takpelah...a redha aje...

ada satu ptg, mase tu a nak gi kelas, a jln sorang2 aje, pastu terserempak ngan dorg, pastu dorg sindir la
dorg : ai...mana cik abg?

a mase tu, mampu tersenyum je sbb berfikir, nape la smpai mcm tu sekali dorg ni, apa salah a...tp dlm ati, pernah gak terfikir, alangkah best kalu a dapat ckp, "apa dia, u tanya sayang i kat mana ke? ntahla, tp teringin nak makan ciku, tu y sayang pegi cari tu" biar padan muka dorang kan...tp a taknak la ckp mcm tu sbb nnti makin keruh keadaan...diam adalah lagi baik...

sekarang ni, selepas beberapa ketika, a teringin nak jumpa ngan dorg smbil bwk b, nak dgr apa kata dorng...jahat kan a nih...

dulu masa a kawan2 ngan b, a selalu berangan a akan bersama ngan b, setakat berangan je lah kan, takde apa2 usaha pun...mase tu, hati a selalu ckp a pasti akan bersama ngan b, bersama y mcm mana, a tak pernah terfikir...a selalu mimpi b, mimpi y a dan b bersama, menjalani hidup bersama....bila bangun tido, a rase seronok sbb dpt jumpa b...hahaha...kalau b tahu pasal ni kan, mesti dia gelakkan a sekarang ni...ain jgn cite kat org tau...a cite kat ain je...

a bersyukur sgt dgn apa y a ada ari ni, bersyukur a ada b di samping sekarang, tak sangka mimpi jadi kenyataan...

pada b, a berterima kasih sgt pada b sbb sudi menemani a sampai hari ini...terima kasih ya allah ya tuhanku...


wahh...syahdu aku dgr cite a ni...pada, moga kasih a dan b kekal sehingga akhir hayat...

Tuesday, March 2, 2010

lagu perihal jiwa

Views
pagi aku hari ini dibayangi lagu ni sbb mase tgh drive, lagu ni ke udara kat era, aku apa lagi, wahhh...sehabis kuat umat...hahahaha...giler rock aku nih...tp rock jiwang siot...ahaks...


ella - simbiosis

pagi yang indah ini
tersenyum sendiri
ciap miap burung di luar jendela
seakan memanggil namamu
jika ku punya mata
nun di atas angkasa
kan ku tengok dikau
setiap ketika
di mana saja kau berada
walau dimana pun dikau berada
berjalan atas bumi yang tua
akan ku turut serta bagaikan udara
simbiosis diantara kita
aku tak pandai mengarang puisi
tidak ku pandai memadah berseni
satu kalimah yang ku seikhlas tahu
hanyalah ku cinta padamu

tetibe aku merindui seseorang...sob3...

kerana satu panggilan

Views
waaaa....semalam kan aku dah janji nak gitau pasal special request from someone that is really special kan...waaa...

ptg smlm, lps balik rumah, dgn tak sempat mandinya (jgn bising2 gitau org tau, huahuahua), aku telah menyambut satu panggilan dengan jayanya...hahahaha...meh kita pakat gelakkan aku...

tgh syiok2 borak, sekali...

"ni hah, mak nak cakap"

aku : hah....okay....

*
*
*
(perbualan seperti biasa terpaksa dirahsiakan atas sebab-sebab privacy)

hmmm...overall...okay, not bad...hahaha...aku je y cuak lebih padahal takde pape pun...

lalalalala...

Monday, March 1, 2010

special request

Views
hmmmm

aku ada special request from someone that is very special

ptg ni, aku nak call and cakap2 ngan someone special

how am i going to express myself

tgk lah ptg nnti mcm mana ek...

hehehehe

therosputih : doakan aku