Monday, May 28, 2012

cuti sekolah sudah mula

Views
yeah...hari yang ditunggu2 sudah tiba...coti oh coti...bukan setakat students soka sama coti sekolah, cikgu pun soka sangat2...hahaha...bebas beb...takde rutin mengajar...boleh buat apa sahaja, dan boleh ke mana2 sahaja, janji fulus ada maaa....

lama gile aku tak hupdate blog...sangatlah sunyi...sebab blog nih dah mcm susur galur cerita hidup aku...tenet aku sejak dua tiga bulan ni, memang sangat hampeh, satu sebab kenapa aku takleh nak online, jauh sama sekali hupdate...

hope dengan kelajuan tenet yang ada pasni, tak menghalang aku menghupdate kan diri...agagagaga...

6 comments:

Enh Ear said...

aku rindoo kamo

therosputih said...

enhear
rindu kamoo jugak...kirim salam sama kawan kita yg sorg tu...tak dapat nak join majlis dia...

Yasminhamid said...

Selamat bercuti...

therosputih said...

kak yasmin

selamat bercuti jugak untuk kak yasmin...

Nadratul Syazwana said...

tp sekarang dah makin rajin update dah kan? hihi okay lah tu

therosputih said...

nadratul syazwana
alhamdulillah...semoga kelajuan internet yang dikecapi ini berkekalan...