Tuesday, March 19, 2013

perhatian kak adyna

Views
*baru dapat nak online

okay, ini adalah entry pendek tapi padat

ari tu aku ada buat segmen pengomen terbanyak bagi bulan januari kan, nak tahu sape pemenangnya, boleh tgk kat sidebar sebelah kanan ni eh...jadik....kepada KAK ADYNA, sila emailkan saya details utk sy hantar hadiah misteri seperti yang telah dijanjikan *misteri la sangat, ekekeke

emailkan nama, alaamt, no phone kepada nurulain_rahimin[at]yahoo[dot]com

Friday, March 1, 2013

anugerah terindah

Views
assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada semua rakan2 therosputih...phewww...lama tol tak bersiran, last siaran nu hah, bulan satu ari tu...bulan dua, langsung takdak khabar berita...

ni online pun kojap jo, eden takleh nak duduk lelamo, kang kekgi kang, ado jo mato2 bondo den menjoling jo...huish...soram nau jolingan bondo den nih...apo laie....straight to the point jo lah kan..ahaks....lamo den tak speaking nogori nih...

sepanjang aku menyepi nih, alkisah...aku telah pun selamat melahirkan seorang anugerah terindah dari ilahi, baby girl....

terima kaih kepada rakan2 yang wish dan tak putus2 doakan kesejahteraan dan keselamatan aku...

notakaki : nanti aku hupdate lebih lanjut ye, omak den tongah bagi jolingan maut tuh...