Friday, March 1, 2013

anugerah terindah

Views
assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada semua rakan2 therosputih...phewww...lama tol tak bersiran, last siaran nu hah, bulan satu ari tu...bulan dua, langsung takdak khabar berita...

ni online pun kojap jo, eden takleh nak duduk lelamo, kang kekgi kang, ado jo mato2 bondo den menjoling jo...huish...soram nau jolingan bondo den nih...apo laie....straight to the point jo lah kan..ahaks....lamo den tak speaking nogori nih...

sepanjang aku menyepi nih, alkisah...aku telah pun selamat melahirkan seorang anugerah terindah dari ilahi, baby girl....

terima kaih kepada rakan2 yang wish dan tak putus2 doakan kesejahteraan dan keselamatan aku...

notakaki : nanti aku hupdate lebih lanjut ye, omak den tongah bagi jolingan maut tuh...

17 comments:

Farah Waheda Wahid said...

windu sangat... nanti tempek gambar baby ek... wah baby girl.. nama apa? tak sabar tunggu story ni...

ayut said...

alhamdulillah..selamat kedua2nya..baby girl....hadiah utk si ibu ^^

Deqla manjew said...

alhamdulillah selamat.. bertuahnya kamu dear.. =)

Anonymous said...

Anugerah yg terindah utk kita....

therosputih said...

farah waheda wahid
gambar nnti eh...nk tepek jgk nnti...

therosputih said...

ayut
aah...masuk team mama...

therosputih said...

deqla manjew
syukur alhamdulillah...deqla doa byk2, insyaallah ada rezekinya nnti...

therosputih said...

cik anony
ini sahaja kebahagiaan saya, tanpa dia di sisi, hidup tidak lengkap...cukuplah dgn penipuan dulu, anak ini milik saya...

Intan Akma said...

patutla senyap jer..nak tengok gambar baby...

Anonymous said...

setiap org ada kebahagiaan masing2... janganlah merosakkan kebahagiaan org lain. fahamilah hati seorang wanita... sy juga berhak bahagia...

nurul said...

Tahniah utk kelahiran bby...me tgh tgu ms jgk ni..smg dipermudahkn..huhu

cik azLyzah⊙.☉ said...

Same lah cik pon semenjak kawen neh dah berbulan2 menyepi dari dunia blogger ne..hahahhaaaa
Btw tahniahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh dear.Alhamdulillah sumenya selamat.share lah pic baby..auntie nak nengok nih...hihihii

adyna said...

tahniah ain... semoga menjadi ibu mithali.. rest pantang btl2 tau ;) akak pun baru nak aktif berblog balik...

Anonymous said...

dil...

mekchu said...

alhamdulillah.. geng wawa :) mana gmbr baby nak tgk.. selamat berpantang ok

adyna said...

Dah habis pantang, lega kan :)

mawar berduri said...

bestkan bila punya baby..anugerah yang tak ternilai...