Tuesday, March 19, 2013

perhatian kak adyna

Views
*baru dapat nak online

okay, ini adalah entry pendek tapi padat

ari tu aku ada buat segmen pengomen terbanyak bagi bulan januari kan, nak tahu sape pemenangnya, boleh tgk kat sidebar sebelah kanan ni eh...jadik....kepada KAK ADYNA, sila emailkan saya details utk sy hantar hadiah misteri seperti yang telah dijanjikan *misteri la sangat, ekekeke

emailkan nama, alaamt, no phone kepada nurulain_rahimin[at]yahoo[dot]com

7 comments:

JaSSNaNi said...

assalamualaikum...
hari tu sibok nak jadi mengomen terbanyak tau.. tapi tak kesampaian... sbb banyak tugas nak kena wat sejak ada baby kecik.. kalau dah masuk keje ni lain citer.. leh komen banyak mana pun.. kat umah tak sempat pun.. kan kan..
bila ain nak deliver ni? dah sarat benor nampaknya... ape pun semoga semuanya di permudahkan ye.. insyaALLAH.. jangan lupa inform ye..

ayut said...

padat utk kak adyna...hihihi..sbb nk bg hadiah..tahniah kak adyna :)

Dhia Dirham said...

Tahniah!

Deqla Manjew said...

tahniah pada yg menang... =)

cik azLyzah⊙.☉ said...

dearrrr..miss u..bile nak kongsikan gamba baby nih..aunty kat sini tak saba nak tengok ne...alalalala...cepat lah :)

cik azLyzah⊙.☉ said...

Dear..Dear..Dear...bile nak kembali berblog nih?cepat lah..cik kangennnnn banget deh :(

adyna said...

Hehehe akak dah lama tak bw nie... Dah sihat ye ;) comel baby ;) nanti akak bagi detail ye