Sunday, February 13, 2011

GA saya nak phone casing

Views
pengumuman : ini adalah sticky post, utk post terbaru, sila scroll down...thanks...

dengan ini, aku secara rasmi buat pertama kalinya aku akan menganjurkan GA saya nak phone casing bermula hari ini, horreyyy....



macam mana nak join? senang jer, tapi make sure sume point2 yang diperlukan dipatuhi hokey...kalu tak, disqualified terus...amaran keras...

1. mesti ada blog, dan beralamat di malaysia, senang nak pos hadiah kalau menang

2. jadi follower blog therosputih dan jualbelicrocheted-manik, ini link kedua2nya, just copy dan follow [www.therosputih.blogspot.com] dan [www.jualbelicrocheted-manik.blogspot.com]

3. masukkan kedua2 blog ni tadi dlm blog list masing2

4. buat satu entry bertajuk GA saya nak phone casing, jangan lupa, copy dan letak banner ga kat atas dalam entry anda...masukkan link entry ini dalam entry anda...dlm entry anda itu nanti, anda boleh tulis apa sahaja, tetapi mesti ada slogan saya nak phone casing kerana .... tidak lebih daripada 111patah perkataan

5. letakkan banner ga di atas di sidebar blog anda dan linkkan ke entry ini

6. kalau nak tag rakan2 blogger lain pun sangat2 dialu2kan

7. akhir sekali, sertakan link entry anda di ruangan komen entry ini, letak kat tempat lain tak dikira ha...

okeh, itu dia syarat2 dia, senang je kan...apa hadiah yang bakal anda menangi?

1. pemenang akan mendapat phone casing seperti gambar di bawah, mungkin ada sedikit perubahan bergantung kepada keadaan dan pemenang boleh menentukan sendiri maksimum dua jenis warna bakal phone casing mereka



2. sebanyak 5pemenang akan dipilih (mungkin bertambah, bergantung kepada sambutan) berdasarkan kreativiti slogan, jadi buat betul2 slogan itu, dan keputusan pemenang adalah muktamad

3. GA akan berakhir tepat jam 11.21pm 13hb februari 2011 dan keputusan pemenang akan diberitahu selepas 7 hari GA berakhir iaitu pada 20hb februari 2011.

** apa2 penambahbaikan akan diberitahu di blog ini sahaja...sekian...


79 comments:

white rose said...

waaaaaaaaahh..
canteknye...

akak suke laa wane pink + putih ni...

sangat2 sweet...

reti tak buat topi baby tu?
akak nak yg saiz kepala akak...

agak2 BERANI buat tak?

Nurul Zaty said...

nak nak nak nak..

nak freee...haha

leh tak akak? wee

therosputih said...

white rose
topi baby? tak pernah try...nnti i try yer...

zaty
nak free joinla contest....bg slogan gile maut kreatif, insyaallah dapat free...

eszwan said...

dah join.., hehe
http://gene-xis.blogspot.com/2011/01/ga-saya-nak-phone-casing.html

Cute MuM said...

salam.
Cute Mum dah join..

http://mamiuyuncontest.blogspot.com/2011/01/ga-saya-nak-phone-casing.html

minta tolong vote me boleh?

http://mamiuyun.blogspot.com/2011/01/tolong-vote-me-boleh.html

TQ

therosputih said...

eszwan
time kasih

cute mum
vote? wokeh...

Enh Ear said...

http://enhear.blogspot.com/2011/01/ga-saya-nak-phone-chasing-hardly.html

therosputih said...

enhear
okay

imanmom said...

salam kenal,saya join ya

http://tungkukayu.blogspot.com/2011/01/ga-saya-nak-phone-casing.html

tq

therosputih said...

imanmom
thank you for joining..

Mama Zharfan said...

salam
nak tanya, pemenang dipilih berdasarkan slogan or lucky draw?

therosputih said...

mama zharfan
opss...ada word missing rupanya...nnti akan di update

pemenang akan dipilih berdasarkan kreativiti slogan

aisyah ahmad said...

theroseputih!!saya pon dah join!!


http://blackishitam.blogspot.com/2011/01/ga-saya-nak-phone-casing.html

:))

therosputih said...

aisyah ahmad
bagus2...

Miza Yusof said...

menarik :)
nak join jugaklah :)

therosputih said...

miza yusof
joinlah...jangan lupa syarat dia tuh...hoho

♥♥LiSsA♥♥ said...

SALAM
LISA DA JOIN

http://lisaafhacontest.blogspot.com/2011/01/ga-saya-nak-phone-casing.html

TQ

Weyda Yahya said...

Dah joined...hehehe
http://weda89.blogspot.com/2011/01/ga-saya-nak-phone-casing.html

citah bukan mazid said...

saya pon join jugak,,ni ha die..

http://citahloveindie.blogspot.com/2011/01/ga-saya-nak-phone-casing.html

Weyda Yahya said...

join kali ke 2..hahaha
http://weda89.blogspot.com/2011/01/ga-saya-nak-phone-casing.html

therosputih said...

lissa, weyda, citah
sudah pun menjengah ke entry anda...menarik..thanks for join in and gud luck...

Miza Yusof said...

salam. miza join,

id follower: miza yusof
link: http://haycontest.blogspot.com/2011/01/ga-saya-nak-phone-casing.html

Aboy93 said...

Saya join contest ini! =)
http://akulahboy.blogspot.com/2011/01/ga-saya-nak-phone-casing.html

therosputih said...

miza yusof, aboy93

okeh...check!!nntikan update seterusnya...

Hana Kirana said...

Salam Perkenalan dari Hana Kirana..

Saya Join

http://ilurvegaandcontest.blogspot.com/2011/01/ga-saya-nak-phone-casing.html

tq

Ibu Ayra said...

salam ...

akak join
http://rosrusli-contest.blogspot.com/2011/01/ga-saya-nak-phone-casing.html

TQ!

therosputih said...

hana kirana, ibu ayra
ok, sudah check...diterima...=)

eB ezrin said...

nak join gaks

http://mamaaerishtwo.blogspot.com/2011/01/ga-saya-nak-phone-casing.html

tq

nadratul said...

joined :)

http://contestcontestcontest.blogspot.com/2011/01/ga-saya-nak-phone-casing.html

Ibu Ayra said...

sori, tak perasan tak buat slogan...ok, dah apdet...cek balik yer...

therosputih said...

ibu ayra, eb ezrin, dan nadratul

sudah diterima, time kasih karena join ya...

dibaa said...

Saya dah join. Cek lah kay.

therosputih said...

dibaa
link nya mana?

dibaa said...

heheheh. Lupa plak.

http://dibadibaaa.blogspot.com/2011/01/ga-saya-nak-phone-casing.html

Effa CuRio said...

salam!!~

nak join gak..

http://emogurlz-emolovers.blogspot.com/2011/01/ga-saya-nak-phone-casing.html

Thanks ya!!~.. =)

Magrib said...

blog anda sungguh menarik buat saya tertarik.. suka dan follow anda

Ini entry terbaru saya..
Cara cepat tingkatkan traffic
Ranking of Malaysian's Heroes, Safee, Shahrul and Fahmi
Skuad MALAYSIA berjaya Benam CHELSEA 3 - 0 
Saya Jamin Shampoo anda guna boleh bawa Penyakit!
Mari lah ROGOL saya!

pinky ladies said...

shasha nak join ni :)

http://misspinkysukacontest.blogspot.com/2011/01/ga-saya-nak-phone-casing.html

therosputih said...

dibaa, effa curio, dan pinky ladies
sudah dicheck tadi, gud luck ye...

magrib
thanks...

Hunny said...

salam singgah..:) selamat ber GA..:)

therosputih said...

hunny
salam disinggah...

time kasih, jemputla join GA nih, lagi ramai lagi meriah...

therosputih said...

hunny
salam disinggah...

time kasih, jemputla join GA nih, lagi ramai lagi meriah...

Langit Pertama said...

NAk join! Nak join!

Ni linknyer...
http://asma-felt-box.blogspot.com/2011/01/ga-saya-nak-phone-casing.html

Selamat Berjaya!

therosputih said...

langit pertama
wah...thanks kak asmat...bangga jap akak sudi join...time kasih lagi sekali sbb sudi support ain...ngeee

QUEENPINK said...

Salam.

Saya dah join.

http://queenroszaliza.blogspot.com/2011/01/ga-saya-nak-phone-casing.html

Fadzillah Kamarudin said...

saya join...

id : Fadzillah Kamarudin

http://fadzillah-kamarudin.blogspot.com/2011/01/ga-saya-nak-phone-casing.html

mama Darwish said...

saya pon dah join ekk..

http://mama-papa-darwish.blogspot.com/2011/01/ga-saya-nak-phone-casing.html

Kon said...

joined ! ♥

http://myflannelroom.blogspot.com/2011/01/ga-saya-nak-phone-casing.html

:)

therosputih said...

queenpink
fadzillah kamarudin
mama darwish
kon

dah diterima...gud luck sume...

Hafriz el-Muhammady said...

Macam cantik plak.. bleh bt hadiah nih..hihi.
http://perisai-mahkotasufi.blogspot.com/

therosputih said...

hafriz
jom lah join...

NadyaBubble said...

salam, nah ! :D

http://nadyabubblecontest.blogspot.com/2011/01/ga-saya-nak-phone-casing.html

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam..atie pon dah join gak..jemput ziarah yer..makasih

http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2011/01/ga-saya-nak-phone-casing.html

therosputih said...

nadyabubble
azatiesayang

thanks korang...gud luck...

shahjiehan said...

lawanya~

therosputih said...

shahjiehan
joinlah...masih dibuka...=)

Fatin a.k.a. Aten said...

aten join yer..

http://wnf7488.blogspot.com/2011/01/ga-saya-nak-phone-casing.html

therosputih said...

fatin aka aten
thanks ya...dah terjah dah...

miera momo chan said...

miera da join!

id follower :miera momo chan
link
http://mieramomochan.blogspot.com/2011/01/ga-saya-nak-phone-casing.html

AROL DSHW said...

Eh, Arol pun nak join jugak!

http://arolgiveaway.blogspot.com/2011/01/ga-saya-nak-phone-casing.html

:)

therosputih said...

miera momo chan
arol dshw

thanks ye kalian...

shera haifa said...

nk jgk..dh join

http://kontestaje.blogspot.com/2011/02/ga-saya-nak-phone-casing.html

therosputih said...

shera haifa
thanks ye...sudah dihupdate utk setakat ini...

♥yaya budak suka embun♥ said...

yaya join jugak

http://contestyaya.blogspot.com/2011/02/ga-saya-nak-phone-casing.html

tak cukup syarat gtaw ye :)

therosputih said...

yaya
thanks ya...

my shaizhar blog contest said...

saya pun joint

http://myshaizharblogcontest.blogspot.com/2011/02/ga-saya-nak-phone-casing.html

therosputih said...

shaizhar
thanks dear...

Adyshariz said...

salam

aisha join juga

http://ady-shariz.blogspot.com/2011/02/ga-saya-nak-phone-casing.html

id follower : adyshariz

TQ

nur said...

nur join ye..
http://2nurhafiz2009.blogspot.com/2011/02/ga-saya-nak-phone-casing.html

nurhafiz2009@yahoo.com

Jemput ke:ALL IN ONE

chococream said...

salam.. choco join jgk ye :)


id follower: chococream

link:
http://lovechocolate-ga.blogspot.com/2011/02/ga-saya-nak-phone-casing.html

Kehelan said...

salam

dh joined

http://kehelan-contest.blogspot.com/2011/02/ga-saya-nak-phone-casing.html

ID: kehelan

Cik Dya said...

Nak menang phone casing comel ni..

ID FOLLOWER : Cik Dya

http://cikdya.blogspot.com/2011/02/ga-saya-nak-phone-casing.html

Mama Zharfan said...

salam

me join yer

http://suzie284contest.blogspot.com/2011/02/ga-saya-nak-phone-casing.html

Huda said...

sy mencuba :)

http://lovecontestverymuch.blogspot.com/2011/02/ga-saya-nak-phone-casing.html

id : Huda

~dYaHaHa~ said...

salam..amor join

http://dyahahaslittlecottage.blogspot.com/2011/02/ga-saya-nak-phone-casing.html

tq

azura samsuddin said...

salam, zura join juga...

http://azurasamsuddin-contest.blogspot.com/2011/02/ga-saya-nak-phone-casing.html

Tq!! ;)

cikpuanhady said...

salam..saya join..entri autopublish jam 1.06 pagi 13 hb nanti..

id : cikpuanhady

http://myapeapeaje.blogspot.com/2011/02/ga-saya-nak-phone-casing.html

kalau link tak valid pas tarikh publish gitau ek..

banner dan link blog saya dah letak..

Tolong boleh :Jom Vote Zahra yang tengah syok tido

Jom skodeng :HeartBeat.my Memang Masyukk

Nadiah Sidek said...

saya join!

http://mycontestzone.blogspot.com/2011/02/ga-saya-nak-phone-casing.html

tiefazatie said...

salam sis!ifa join!
last minute nie..tqpi sempat je kan..=)

id follower: tiefazatie

link n3: http://tiefazatie.blogspot.com/2011/02/ga-saya-nak-phone-casing.html

tq!

therosputih said...

okeh...terima kasih pada sume yang join ya...tak sempat nak hupdate....