Wednesday, November 21, 2012

SPECIAL GIVEAWAY by therosputih

Views

dengan lafaz BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM, aku dengan ini merasmikan satu lagi giveaway anjuran tak lain tak bukan, aku lah selaku tuan tanah kedaun sebab aku je empunya tunggal blog nih, apa kesss sungguh lah...

GIVEAWAY ini terbuka kepada semua blogger (beralamat di malaysia) asalkan mematuhi beberapa kriteria seperti yang berikut

1. WAJIB follow blog therosputih dan penaja hadiah, jualbelicrocheted
2. buat entry dengan tajuk SPECIAL GIVEAWAY by therosputih
3. jangan lupa letak banner SPECIAL GIVEAWAY yang kat atas dalam entry anda dan link kan ke entry ini
4. promote kepada kawan2 blogger yang lain suh singgah sini dan join SPECIAL GIVEAWAY ini dengan cara yang paling kreatip pernah anda fikirkan
5. akhir sekali, komen di entry ini id follower anda, dan link entry anda itu

join giveaway, mestila ada hadiah sket2 kan...oleh sebab dah nama pun SPECIAL GIVEAWAY, maka, giveaway kali ni sangat2lah special, sebab ada beberapa hadiah yang ditawarkan mengikut kategori tertentu

meh, kita tgk dulu kategori yang dimaksudkan itu apa dia

1. Pengomen Terbanyak (1 hadiah)--> yang ini aku akan pilih sendiri berdasarkan jumlah komen terkumpul bermula 12.00am (21.10.12) sehinggalah 11.59pm (21.11.12) sahaja, komen2 yang sebelum atau selepas maklumat yang dinyatakan ni tak dikira...aku akan catat setiap satu komen yang anda buat di blog therosputih atau jualbelicrocheted tak kisahla entry yang dari zaman pak kaduk sekalipun...setiap salinan komen yang anda submit akan masuk kat email aku, so, aku akan trace dan record satu persatu...

2. Entry Paling Kreatip (1 hadiah) --> yang ini ada aku mention kat kriteria penyertaan (no 4 tu ha) di mana anda kena buat entry dalam bentuk yang paling kreatip yang anda mampu, asalkan mampu menarik minat minat juri yang buat masa ini masih belum ditentukan lagi siapa jurinya, tapi jangan risau...kita akan adilinya dengan bijaksana...

3. Cabutan Bertuah (3 hadiah)--> dah nama pun cabut-cabutan, maka, yang ini sama ada aku akan buat cabutan secara manual atau pakai komputer, tengok kepada penyertaan dulu seramai mana

ketiga-tiga kategori ini terbuka kepada semua follower aku dan mesti hantar link entry sebagai tanda penyertaan anda, takde link penyertaan tak dikira tau, penyertaan hanya dikira selepas link dihantar sahaja

buat masa sekarang ni, 5 hadiah diperuntukkan untuk SPECIAL GIVEAWAY ini
*mungkin akan ditambah lagi bergantung kepada kemeriahan penyertaan

antara hadiah yang ditawarkan adalah

crocheted elmo untuk Pengomen Terbanyak
crocheted cookie monster untuk Entry Paling Kreatip

atau
atau
crocheted phone casing untuk 3 Pemenang Cabutan Bertuah
*boleh request warna, corak dan saiz (bergantung kepada saiz telefon)

hadiah adalah handmade by jualbelicrocheted

peringatan manja : hadiah mungkin akan berubah, bergantung kepada keadaan dan penyertaan

SPECIAL GIVEAWAY bemula sekarang sehingga 11.59pm 21.11.12

*sebarang perubahan atau maklumat tambahan berkaitan giveaway akan diwar2kan di blog ini sahaja dan jika anda tidak alert, saya mintak maaf awal2...

semak senarai penyertaan di sini

notakaki : semoga mendapat sambutan

64 comments:

zainul zaki said...

sy try :P http://crazybeed.blogspot.com/2012/10/special-giveaway-by-therosputih.html

therosputih said...

zainul zaki
first penyertaan...terima kasih sudi join..

zainul zaki said...

yeahmm pelan2 kayuh :D

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam.Saya join.Semoga ada rezeki disini.Aminnnn

http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2012/10/special-giveaway-by-therosputih.html

ID:azatiesayang

Terima kasih

Pelangi Senja said...

meriahkan GA disini..
im support u mama to be..:D
blog :http://onakdayungbiopar.blogspot.com/2012/10/special-giveaway-by-therosputih.html

FB:https://www.facebook.com/mayJoeLly

nis said...

http://nornishanisrina.blogspot.com/2012/10/special-giveaway-by-therosputih.html

p/s: Segmen Yang Menarik ^^

cik azLyzah⊙.☉ said...

Wahahaha...Dear,cik tak kreatif lah.Btw cik dah join yeeeeee..Cik nak letak banner GA ne kat sidebar so senang blogger lain join..

http://azlyiejah.blogspot.com/2012/10/special-giveaway-by-therosputih.html

Ip follower : Cik_azlyzah

Pelangi Senja said...

done follow belog yang satu lagi etue sis..:D

therosputih said...

azatiesayang, nis, pelangi senja, dan cik azlyzah

saya sudah hupdate yer...boleh check di sini
http://therosputih.blogspot.com/2012/10/senarai-peserta-special-giveaway-by.html

terima kasih sudi join dan selamat berjaya untuk semua...

FaLya said...

sy join ..
http://cokeandsundae-sg.blogspot.com/2012/10/special-giveaway-by-therosputih.html

Isabel Diaz said...

Saya join

http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/10/special-giveaway-by-therosputih.html

ID Follower : Siti Hawa Binte Achen (331865646803071070)

MAZLIZA ABD RAZAK said...

join
mazliza abd razak
http://mazliza86.blogspot.com/2012/10/special-giveaway-by-therosputih.html

Dhia Dirham said...

http://dhiadirham.blogspot.com/2012/10/special-giveaway-by-therosputih.html

therosputih said...

Falya dan Dhia Dirham
penyertaan anda diterima

Isabel Diaz dan Mazliza Abd Razak
please take note, ada kriteria yang anda tidak patuhi...sila amek tindakan

senarai peserta boleh dirujuk di sini
http://www.therosputih.blogspot.com/2012/10/senarai-peserta-special-giveaway-by.html

terima kasih sudi join giveaway tak seberapa ini...=)

XxFaraizatii2NdxX said...

join ;0
http://faralalalala.blogspot.com/2012/10/special-giveaway-by-therosputih.html

ID ; faraizati2nd

DAIRI FARISHA said...

join : http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2012/10/special-giveaway-by-therosputih.html

DAIRI FARISHA said...

lupe nk gtaw : ID Follower : Farisha Lyysa Farish (Diari Farisha)

JaSSNaNi said...

Saya join.. :)

http://jassnani.blogspot.com/2012/10/special-giveaway-by-therosputih.html

mi$$ch0c0laTe said...

http://cadburylovescontest.blogspot.com/2012/10/special-giveaway-by-therosputih.html

joined & cuba nasib...

therosputih said...

XxFaraizatii2NdxX, diari farisha, jassani, dan mi$$chocolate

sudah dihupdate sehingga sekarang

boleh check status penyertaan anda di sini

http://therosputih.blogspot.com/2012/10/senarai-peserta-special-giveaway-by.html

Dunia Wilma said...

Wilma join ya :-)

http://duniawilma.com/2012/10/special-giveaway-by-therosputih/

Nadratul Syazwana said...

Salam.. Nad joined ye

http://loveyoucontest.blogspot.com/2012/10/special-giveaway-by-therosputih.html

ID follower : Nadratul Syazwana

Waney Zainuddin said...

Good luck semua (^_^)

therosputih said...

dunia wilma,nadratul syazwana
sudah hupdate ye...boleh check di sini
http://www.therosputih.blogspot.com/2012/10/senarai-peserta-special-giveaway-by.html


kak waney zainuddin
terima kasih...jemputlah join jugak...=)

F.A.R.A.H.W.A.H.E.D.A said...

http://furrasbubblynotes.blogspot.com/2012/10/special-giveaway-by-therosputih.html...

dearie...join sudahhh! ^_^

Mimie Najib said...

join ya.. :)

http://hanyadihatiku.blogspot.com/2012/10/special-giveaway-by-therosputih.html

teratai said...

Join juga : id follower ~ teratai (265)

http://kelip-kelipancontest.blogspot.com/2012/10/special-giveaway-by-therosputih.html

therosputih said...

F.A.R.A.H.W.A.H.E.D.A., teratai
done, selamat berjaya...

Mimie Najib
penyertaan tak lengkap dear, check your entry...

boleh check penyertaan di sini
http://www.therosputih.blogspot.com/2012/10/senarai-peserta-special-giveaway-by.html

adyna said...

cantik :) tq ajak join...

therosputih said...

adyna
jemput2la join...

aznain said...

aznain join jugak ni

http://contestcontest.blogspot.com/2012/10/special-giveaway-by-therosputih.html

Akira Ryuhanna said...

dah join! ^^
tQ sudi invite saya..
http://akiraryuhannastory.blogspot.com/2012/10/special-ga-by-theroseputih.html

hainom OKje said...

folo sini dan selamat menjadi empunya segmen!

therosputih said...

hainom okje
terima kasih...taknak join giveaway ke sis...=)

Akira Ryuhanna said...

done follow both blog..:)

therosputih said...

aznain
terima kasih dear

akira ryuhanna
take note my comment in your entry ye...already mention it...

ayut said...

done..ayut join yer..

http://akuayut.blogspot.com/2012/11/special-giveaway-by-therosputih.html

ID follower: ayut

:)

Nana Hashim said...

tq sudi jemput..sy try ok...fuhhhh...jampi ckit..hehe

http://hazwanahashim88.blogspot.com/2012/11/special-giveaway-by-therosputih.html

Dhia Dirham said...

rasa rasa sapa la yang berjaya ni

therosputih said...

dhia dirham
masih samar2 lagi...hehe

ayut, nana hashim
terima kasih dear...

adyna said...

wah best nyer hadiah..insyaAllah nanti nak join :)

miz ruha said...

terima kasih jempat sy join GA ni..
insyaAllah akan join nanti...
sebelum tarikh tutup.. :)

miz ruha said...

sy, miz ruha sudah siap menulis laporan. muhun diterima laporan sy. ^_^

http://www.mizruha.com/2012/11/special-giveaway-by-therosputih.html

therosputih said...

adyna
hehehe...hadiah tak delah gempak mana pun akak...biasa2 je...jemput2la join ye...

therosputih said...

miz ruha
ehehehe...hantar laporan eh...time kasih sis for joining..

Norakmal Zulkiplee said...


Dapatkan Domain percuma(.com/.net/.org/.info) untuk blog anda.. Pertandingan ini

ditaja oleh Estisys Technology

http://estisys.com.my/blog/free-domain-for-bloggers/

Suana Zhar said...

saya join... ^_^

ID=3178350456290969371

http://suanazhar.blogspot.com/2012/11/special-giveaway-by-therosputih.html

Mohd Noor Shawal said...

Shawal join.. :)

http://www.mohdnoorshawal.com/2012/11/special-giveaway-by-therosputih.html

therosputih said...

suana zhar, mohd noor shawal
terima kasih sudi join...=)

Yaya Hatsumi said...

http://liyaabloggies.blogspot.com/2012/11/special-giveaway-by-therosputih.html

Maisarah said...

Saya join :D
http://greennyworldland.blogspot.com/2012/11/special-giveaway-by-therosputih.html

nadia said...

Nadia join

http://misshongki.blogspot.com/2012/11/special-giveaway-by-therosputih.html

id follower; nadia

hananhadila said...

http://hananhadila.blogspot.com/2012/11/special-giveaway-by-therosputih.html

miss chillax said...

join
Miss Chillax
http://misschillax.blogspot.com/2012/11/special-giveaway-by-therosputih.html

fatin amalina husna said...

husna join jugak..=)
http://husnazahidi.blogspot.com/2012/11/giveaway-special-giveaway-by-therosputih.html

nur_za said...

asalamualaikum..nur join
http://ceritaladiespurplegc.blogspot.com/2012/11/jualbelicrocheted-nah-hadiah.html

LyllΛzhar II said...
This comment has been removed by the author.
LyllΛzhar II said...
This comment has been removed by the author.
mi$$ch0c0laTe said...

wow..ramainya join..sure sengit nya nanti nak pilih kan... :)

LyllΛzhar II said...

maaf.. sy tukar link :)
link entry - http://babythatsmine.blogspot.com/2012/11/special-giveaway-by-therosputih.html

follower ID - LyllΛzhar II

Miza Yusof said...

miza join,

id follower : miza yusof

link : http://mizayusof-contest.blogspot.com/2012/11/special-giveaway-by-ros-putih.html

KyleLina said...

Join

http://menariksanasini.blogspot.com/2012/11/special-giveaway-by-therosputih.html

ID : Kylelina

Mama Atiyyah Umairah said...

salam..da join yer...
ID FOLLOWER: mama atiyyah

http://belogbingkisanrindu.blogspot.com/2012/11/special-giveaway-by-therosputih.html

therosputih said...

okay, terima kasih sume yang sudi join...baru saje update nama2 peserta...