Thursday, January 31, 2013

mencari top commentator therosputih januari 2013

Views
aasalamualaikum dan selamat sejahtera buat semua yang sudi singgah sini...alhamdulillah, masih berpeluang untuk menghirup udara segar pagi ini...

kali ni, aku ada misi penting...aku nak mencari siapakah pengomen terbanyak therosputih bagi bulan januari...sepatutnya aku umumkan benda awal2 ari tu lagi tapi masa tu tak terbuka pintu ati lagi nak tulis entry nih, niat tu dah ada dari akhir tahun lepas lagi...

kat sidebar blog nih, ada ruangan khas untuk pengomen tegar therosputih, macam kat bawah ni, cuma aku edit letak bulan januari...
senarai pengomen sehinggan jam 4.4.5pm 02.01.2013

pastu aku rasa cam tak bape nak best je, tukar sket ah tittle ruangan biar nampak gempak sket...ececece....

terus letak carta, hamek kau

carta beb...bila ada word carta nih, baru rasa feel sket nak compete nih kan...ahaks...

actually, takde syarat apa2...semua blogger mahupun bukan blogger layak untuk menyertainya....pemenang top commentator bagi bulan januari ini akan aku hadiahkan dia sesuatu...ececece...mana boleh cakap lagi apa dia, hadiah misteri punya...boleh komen di mana2 entry pada therosputih ini...

andai kata ada lebih dari sorang pemenang, dua2nya akan dapat hadiah...insyaallah...

notakaki : marilah kita meriahkan pencarian aku ini

owh yer...tarikh tutupnya adalah pada 31hb1, 12.00pm...apabila januari berlabuh, maka, berakhirlah pencarian aku ini...

76 comments:

zainul zaki said...

wahh,,menarik.. ni yang nak komen slalu ni hik2 :P hadiah saguhati xdak eh heeee....

therosputih said...

zainul zaki
jemput2lah singgah sini selalu...takde tol punya...ekekeke...

hadiah saguhati? hihi...ini kicik punya segmen, kalau buat contest ka, GA ka, insyaallah boleh ada saguhati...hehehe

zainul zaki said...

salah komen plak td kat email -_- huhu...pagi2 da pening...aiyak.. hee..saja je...okie.. mmg rajin gak singgah sni klu only heee :D tp start esok sampai 11 hb x kot sbb balik sabah sat -.- tp sampai hujung bulan kan segmen ni heee...

zainul zaki said...

online*

BoNDa.... said...

hari2 kena terjah n komen la kan....hehehehe

therosputih said...

zainul zaki
balik sabah leklok...=)

sudi2lah singgah sini tiap kali online...=)

therosputih said...

bonda
hehe...masuk dalam jadual harian la gini, hehehe...time kasih sudi singgah sini bonda...=)

zainul zaki said...

owrite... heee.. tulah tu...lgpun tuan dia ni rajin post...tiap kali tngok reading list je ada... heee.. :D all the best

therosputih said...

zainul zaki
orang tengah cuti la katakan, tambah2 plak ada tenet...kalau takde tenet, kompem tak timbul pun nama therosputih nih kat reading list...

Delimasari said...

wah222 menarik ni

zainul zaki said...

hehe okie2... ^_^

therosputih said...

delimasari
hehehe...biasa2 saja nih...

therosputih said...

zainul zaki
=) =) =) =) =)

Farah Waheda Wahid said...

erkss... cam x sangka pulak nama sendiri ada kat situ...he he he... ^_^

ni menarik nih yunk.. kalau Cik Azlyzah kita aktif balik...mesti dia lah tu...ekekeke...

therosputih said...

farah waheda wahid
ke mana cik kita menghilang eh...ai...lepas kawin je senyap dia sekarang....rindu nak gossip2 ngan dia...ekekeke

~emi~ said...

waaahh..menarik ni. sy ni jenis yg malas nak komen sgt. baca je, lepas tu malas nak komen. kikiki. buruk perangai. kadang tu rajinkan jugak lah jari ni menaip komen..

therosputih said...

emi
berlawanan sungguh kita ni, saya ni plak jenis yang suka bace pastu nak jugak tinggalkan komen...kepoh gile kan...hehehe...

terima kasih sudi singgah sini...

Mama Adam said...

wahhhh!!!! ada top commentor! hihihi

cik azLyzah⊙.☉ said...

Dah lame tak datang menyemak kat blog cute ne....wahhhwahhhwahhh...baby sihat tak dear??

ayut said...

ehhh...ada carta...huhuhu..ayut di manakah???

therosputih said...

mama adam
hehehe...baru perasan ke...

therosputih said...

cik azlyzah
ke manakah dikau menghilang...

therosputih said...

ayut
masih dalam senarai top 10...bagus dah tu...

nadia said...

agak2 nadia sempat kejar tak? :)

zainul zaki said...

heee..dah sampai sabah>>> ada chance comment truih comment....heeee...

therosputih said...

nadia
huih...lebih dari sempat la dear...bulan 1 ada sampai 31 ari...ekeke

therosputih said...

zainul zaki
alhamdulillah, selamat semuanya...balik kampung...jangan lupa ole2...=p

Ain Dzaya said...

wah bagus nie..boleh bagi semangat belogger lain untuk terus datang singgah ke sini :)

Ain Dzaya said...

wah bagus nie..boleh bagi semangat belogger lain untuk terus datang singgah ke sini :)

therosputih said...

ain dzaya
takde niat lain pun, sekadar memeriahkan suasana yang ada...

dapat kenal ngan ramai blogger lain lagi...

adyna said...

hehehe nama akak atas tue..tp tak tau leh maintain tak hehehe

therosputih said...

kak adyna
wah...insyaallah boleh, dah ada keazaman dah di situ, hehehe

miza yusof said...

whoa ! ramai tu pengomen tegar :)

therosputih said...

miza yusof
alhamdulillah, kawan2 maya yang best dan happening sume...

Farah Waheda Wahid said...

ha...kan Cik Azlyzah dah sampai tuh... dia biler ader, zasss jer sampai yunk... ^_^... meriah lah blog kita balik biler dier ader...

therosputih said...

farah waheda wahid
hehehe...timbul pun dia...baguslah dia dah kembali...tp komitmen dia mencabar sket sekarang nih, hehehe

zainul zaki said...

huwaaa :D

therosputih said...

zainul zaki
seronok balik kampung...hehehe

Intan Akma said...

wah..macam best je..anyway salam kenal..jemputla ke rumah saya :)
http://sweetmamaintan.blogspot.com/

Dikbi Kamaruddin said...

dalam carta dah ada nama, cuma perlu kekerapan jari jemari mengkomen ajer...hihi

therosputih said...

intan akma
terima kasih dear...salam perkenalan juga...baru saja terjah blog sis...menarik...

therosputih said...

dikbi kamaruddin
bak kata pepatah, sket2 lama jadi bukit...ada masa lagi ni...

JaSSNaNi said...

wow... pencarian top commenter dah bermula rupanya... huhuhu.. banyak dah ketinggalan ni.. jenuh nak kejor.. hahahahahaha

anyway, thanks for the wish.. saya selamat sudah.. lepas ni awak plak.. terima kasih atas doa2 yang di kirimkan bersama... mudah2an awak pun selamat sampai bersalin nanti.. aminnnnnn

therosputih said...

jassnani
hehe...takpe kak...sempat lagi kejar kalau larat nak mengejarnya...hehehe

insyaallah kan akak...bila difikir2kan, cuak pun ada...jadik...malas nak fikir pape lah...

miz ruha said...

wah,,, menarik... ^_^

therosputih said...

miz ruha
menarik ke? hehehe..boleh join, takde sebarang syarat pun...

Izza Sakura said...

wah bestnye malangnye jrg nak online,

therosputih said...

izza sakura
jarang nak online? kalau ain, tak boleh idup tu, tak best kalau seharian tak online...

fatin alyaa said...

wah,lama xdtg sini, siap buat contest eh..akak org klntn?area mna?

Cheq Kaq said...

sempat lagi ke cheqkaq nak join ni?alaaa..

~emi~ said...

Setakat ni je blh komen kat blog akak. Hehe. Lepas ni selama sebulan tak online. cuti sem dah start, mlm karang naik bas balik kelantan. No internet..huuuuu

therosputih said...

fatin alyaa
akak orang bachok dek...kita satu negeri eh...hehehe...tak bape nak perasan...

jemputla join...=)

therosputih said...

cheq kaq
lebih dari sempat cheq kaq, jemputla join...

therosputih said...

emi
owh...tak best kan kalau balik kampung pastu takde tenet...

MissNadia said...

menarik.. ala-ala segment gitu.. bley join ni

zainul zaki said...

wahh... hee,,dah balik dah dari sabah.. skang da leh cont untuk mengomen :D

therosputih said...

missnadia
alah...segmen kecil2an je nih...sudi2kanlah join kalau berminat...

therosputih said...

zainul zaki
dah sampai semenanjung dah? hehehe...selamat memulakan kerja selepas bercuti...

zainul zaki said...

cuti lama aihh,, dah ramai dah top comment..haha

therosputih said...

zainul zaki
alhamdulillah, byk kawan selalu singgah sini dan komen...

zainul zaki said...

hik2..tulah..untung ramai kawan :P

Anonymous said...

Je suis débutant et voulez obtenir un blog a commencé ..

therosputih said...

zainul zaki
kawan tu ramai, tp tak semua yang boleh menangis sama2 kan...

therosputih said...

cik anony
doesn't understand anything...have to speak in malay on english only...=)

zainul zaki said...

itu boot ler,di layan haha... xramai yang akan nangis...ramai yang ketawa...heee..so kne lah tau sapa yang ketawa time kita nangis.. ada cara?

Anonymous said...

I have been exploring for a little for any high-quality articles [url=http://www.cheapuggbootsinuk2013.co.uk]cheap uggs[/url] or weblog posts in this kind of space . Exploring in Yahoo I finally stumbled upon this website. [url=http://www.cheapuggbootsinuk2013.co.uk]cheap ugg boots[/url] , Studying this information So i??m glad to exhibit that I have a very just right uncanny feeling I came upon just what I needed. I such a lot unquestionably will make certain to do not disregard this website and provides it a glance on a relentless basis.
whoah this blog is great i like [url=http://www.cheapuggbootsinuk2013.co.uk]cheap uggs[/url] studying your articles. Keep up the great work! [url=http://www.cheapuggbootsinuk2013.co.uk]cheap uggs[/url] , You recognize, a lot of individuals are looking round for this information, you can aid them greatly.
I relish [url=http://www.cheapuggbootsinuk2013.co.uk]ugg boots cheap[/url] , cause I found just what I was having a look for. [url=http://www.cheapuggbootsinuk2013.co.uk]cheap uggs[/url] , You have ended my four day long hunt! God Bless you man. Have a nice day. Bye

Izza Sakura said...

jom join kak http://izza-sakura.blogspot.com/2013/01/segmen-2013.html

Anonymous said...

Thank you for your entire hard work on this web site. My aunt really loves carrying

out

investigations and it's obvious why.[url=http://www.parissaclongchampfr.com]longchamp pliage[/url]

sac longchamp pas cher , My partner and i notice all concerning the compelling form you

produce useful techniques via the web blog and

therefore cause participation from

other individuals on this

subject matter while our

favorite girl longchamp pliage has been longchamp sac discovering so much. Take advantage

of the remaining portion of the new year.

You have been doing a tremendous job.

Anonymous said...

Hello. And Bye. Thank you very much.

Anonymous said...

Hello. And Bye. Thank you very much.

Deqla manjew said...

haha.. nama deqla paling last?? bestnye kalo dpt hadiah.. tp berjayakah deqla? hurm.. ada rezeki, ada la kan...

zainul zaki said...

nama saya second last :D

therosputih said...

zainul zaki
cara? pun masih bereksperimenting dgn hidup ini...

therosputih said...

izza sakura
baru online akak...maaf sangat2...

therosputih said...

deqla manjew
cadang nk bg yang first je ni...nnti2 kita buat segmen gini lg la...

therosputih said...

zainul zaki
masih ada nama dlm carta, dah cukup bagus dah tu, hehe...terima kasih...