Sunday, February 9, 2014

kurang cargas

Views
semalam sebelum tidur, dah terasa perit2 tekak, sambil dalam hati 'janganla demam esoknya, janganla' tapi...ternyata allah lebih mengetahui...

sabar dan tabah kan aje lah hatinya...sakit itu kan penghapus dosa...layankan aje lah...alia sendiri pun, dah bape lama selesem je..kelmarin pun, demam...tak tidur aku satu malam sebab alia merengek tak boleh tidur...aku check suhu dia setiap jam...ya allah, tuhan je tahu apa yang tengah bermain dalam hati aku nih...dahla jauh dengan keluarga kan...sume nak kena tanggung sendiri...

sambil aku update blog nih, aku tengah khusyuk layab radio era, nak2 semalam anugerah meletop era kan...hahaha...aku tak trngok pun, tapi terkekek2 gelak bila bukak fb, sume yang nonton anugerah meletop tu tak puas ati ngan neelopa...kihkihkih...aku dah lama dah boikot penampilan dia...doa aku, semoga pasni neelopa berubah...lagi manis, lagi cantik kalau bertudung berpakaian litup...

notakaki : bila tekak sakit, nak bercakap pun malas

4 comments:

Sue Bee said...

semoga cepat sembuh.. :)

Nurfaezah Abdullah said...

semoga cepat sembuh sis :)

ayut said...

Ain xshat ke...jgn jgkit ke baby yer..hihi.moga cpt baiknya.amin..

Sya Mimie said...

klau tekak perit, xleh nak lari dari dtngnya demam..