Friday, September 17, 2010

setelah sekian lama

Views
hari ni, entry pertama di bulan september...sblm tu, nak gak wish selamat ari raya aidilfitri buat semua yang mengenali diri ini dan juga therosputih...maaf atas segala kekurangan diri dan keterlebihan diri ini...

raya ni, raya yang sangat berlainan berbanding ngan tahun2 lepas...mungkin raya tahun2 akan datang pun pastinya berbeza ngan raya tahun2 sblmnya...baguih la mcm tu kan...ada perkembangan namanya...

tatau nak stori pasal apa, walaupun dlm ati byk sbnrnya nak cite, tp takpelah...better aku hold dulu sbb ari ni ari aku sedunia...jangan kacau mood aku...wakakaka

notakaki : gembirakuasatiga + sedihkuasatiga = konpiusnganperasaandirisendiri apa kessss???

2 comments:

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

lama menghilang..kenduri kawen tak jemput pun

therosputih said...

aih...lama menghilang bukan sbb bwk diri, tp tgk kedaifan sendiri....maluu...

tu lah, ari tu ada gi gak kenduri kawin, tp tatau mcm mana nak contact encek brutal...kasikla no phone ka, senang sket...ececece