Thursday, December 29, 2011

aku yang bersedih

Views
td pagi, aku selamat sampai di bumi bintulu yang bertuah nih...thanks pada kawan aku yg sorg ni sbb sudi bangun pagi2 drive utk amek aku dari airport...pastu plak, alang2 satu jalan, aku jemput 2orang lagi kawan aku menaikkan diri masing-masing bersama2...

sampai je umah, aku rasa takde mood giler kot nak idop, agagaga...rasa keMALASan menguasai jiwa dan ragaku...apakah jenis penyakit itu?

tgh2 layan mood meroyan, tetibe je aku dikejutkan dgn satu ayat,

"kata nak hupdate blog ari-ari, tp bila bukak, takde pape, baik tak yah ada blog!"

adeh...aku tersentap....

notakaki : bertambah-tambah sedih aku...sobsobsobsob

No comments: