Sunday, June 21, 2009

apa dah jadi

Views
wooo...lama gile tak online, sume benda in my life rasa mcm stuck in a little box, too many things have to be in a small box, see...a small box...hushhh...so tired being like this, as a solution, i have to capture it in a picture, supaya ia dpt mengcaptured sekali apa perasaan aku tika dan saat itu...untuk aku menulis everything about it, it takes time kan...nnti lah aku update entry about it...=)

2 comments:

Mohd. Muhaimin Radzuan said...

kena la online slalu.. melihat dunia dalam kotak elektronik ni..

'ainrahimin said...

mcm mana nak always online if choise that we have is only offline...hahahah