Sunday, June 28, 2009

11 jun 2009

Views
saje nak post entry psl ni, sesekali bercerita mengenai satu2 nya adik y aku ada...ntah nape, aku mmg jarang bercerita ttgnya dgn kawan apatah lagi di sini, unless kalau ada cerita y kelakar ttg dia or else...so, somehow aku tetibe wanna talk about her, hahaha, what happen to me actually? i myself not sure...hari tu birthday dia, 110609 yang ke 13, nur adibah akmal rahimin...nak citer pjg pasal dia aku sendiri tak bape pasti, hah...apalah aku ni, kira okeylah tu kan aku coret2 sket psl dia, haha, mmg sket pun, atau lebih sesuai jika aku panggil, aku coret secoet psl adik aku...hihihi

No comments: