Monday, March 22, 2010

esok oh esok

Views
berita terkini

esok, tepat jam 10.40 hingga jam 12.00 tengah ari, aku akan di observe oleh my penyelia...

waduhh...gamat gini...dari pagi tadi, jantung aku gagal berdegup dengan ritma y normal, menyebabkan kondisi aku di malam ini sangat lah tidak stabil...

ya allah ya tuhanku...penat dah aku slow talk ngan diri sendiri takde pape y best pun akan berlaku esok, tp ttp gagal menormalkan degupan jantung, mcm mana nih? kena tunggu lepas waktu genting esok dulu lah kot baru aku bleh kembali sedikit normal (padahal aku mmg ari2 tak normal kot, tak waras!!!)

aku cuak ah ngan performance aku...doakan aku berjaya....(aku takut...sedih dan sadis)

No comments: