Thursday, March 18, 2010

dlm byk2

Views
dalam banyak2 blog, ada a few blogs y menjadi tempat singgahan utama aku, asal ada hupdate je, aku antara the first reader nye, jadi, asal kalau aku bukak blog aku, aku tak ketinggalan utk sebok membukak blog org lain, aku bukan apa, seronok membaca hupdate mereka....

bila dah bace kisah org lain, aku mesti terfikir sesuatu...

1. bila lah aku nak jadi mcm dia?
2. am i be the best that i can be?
3. apa y boleh aku buat lagi ek?

byk je lagi persoalan y terlintas, tp too private to write it here, tp tu sume tak penting mana, y penting aku mengharapkan aku sentiasa memperkembangkan dan mempergunakan setiap saat yang diberi allah pada aku...

No comments: