Tuesday, March 2, 2010

kerana satu panggilan

Views
waaaa....semalam kan aku dah janji nak gitau pasal special request from someone that is really special kan...waaa...

ptg smlm, lps balik rumah, dgn tak sempat mandinya (jgn bising2 gitau org tau, huahuahua), aku telah menyambut satu panggilan dengan jayanya...hahahaha...meh kita pakat gelakkan aku...

tgh syiok2 borak, sekali...

"ni hah, mak nak cakap"

aku : hah....okay....

*
*
*
(perbualan seperti biasa terpaksa dirahsiakan atas sebab-sebab privacy)

hmmm...overall...okay, not bad...hahaha...aku je y cuak lebih padahal takde pape pun...

lalalalala...

No comments: