Tuesday, April 24, 2012

genap 25 tahun

Views
ini wish basi punya style lah...haha..sabtu lepas, genaplah aku 25 tahun, syukur alhamdulillah...dengan kesihatan diri yang tak bape nak kuat, tak sangka masih diberi kekuatan sehingga hari ini...

layan gambar kek hari jadi yang sekeping nih, hehehe

tak nampak nak baca tulis apa? meh aku besarkan untuk korang

happy birthday sayang =) *lurve
moga sihat dan ceria selalu

terkejut gadak aku sebab masa nih aku dah bantai tido bape round tah, sebab aku tak bape sihat...dilanda kedemamam disebabkan kedegilan sendiri...hahaha...padan muka aku...

so, itu adalah alasan kenapa takdak gambar aku espeseli flow kek dibawak masuk dengan candle sebatang, auwww....takkan aku nak buat perangai ngengade nak amke gambar plak kan...hahaha...*sengal

terima kasih tak terhingga pada yang menjayakan sambutan ulang tahun kelahiran aku...owh...i'm speechless...dan2 pas tiup lilin, dapat kiss dari sayang2 aku...oh...kalian memang sengaja nak buat aku tacing2 mak jemah kan? saje je tau...habis pipi aku, dahi, sume kena...aaaa...bahagia jap...wakakaka

paling tak leh blah, kek ari jadi, hahaha...thanks to secreto recepito sebab masih tidak tutup di kala kelewatan malam...rezeki aku kot...peberet aku tuh,walnut brownies, siap ada dua pieces lagik...hahaha...suke2...pastu lagi dua, something related to cheese yang memang sengaja nak mengciskan aku...sebab...aku tak suke cheese cake...maka...lagi dua pieces tu rezeki sayang2lah ek...amek ah...

malam2, makan kek, pastu sambung tido..sangatlah tidak sehat gaya hidopnyer....agagaga...nasibla hari jadi sambut sekali setahun je kan...kalau berkali2? *pengsan

notakaki : terima kasih sayang2

teringat pada mereka yang jauh, ingatkan ada surprise dari mereka...tp takpelah...sedarlah diri tu sket, kau tu sape nak demand2 mereka? layak ke? dari kejauhan mcm ni mampulah kau...*sedih

4 comments:

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

HAPPY BIRTHDAY YG KE 25 TAHUN!.Semoga ap yg dicita2kn akan dimakbulkn oleh Allah & sucess selalu.Aminnn

therosputih said...

azatiesayang
wah..tak sangka...ada jugak yang sudi wish birthday even kat blog...thanks dear...semoga kita sama2 dilindungi allah swt...

Nadratul Syazwana said...

Dah lama tak makan cake.. Terliur pulak bila tengok pic ni, aishh. Esok esok nak singgah secret recipe la camni hahah

therosputih said...

nadratul syazwana
pegi secreto recipeto, amek choc mud 1 slice, pastu mkn ramai2...nyum2...tambah 1 slice lagi bang...ekekeke