Tuesday, October 8, 2013

homemade breakfast

Views
                                               

gigih tak gigih, bangun kul 4 pagi semata2 nak buat nasi goreng cina...pehhh...actually, semalam lagi cadangnya nak buat nasi goreng nih, tapi boleh plak terlupa...boleh diterima akal tak? dah sampai sekolah baru teringat...oooo...patutnya ari ni aku breakfast nasi goreng cina buat sendiri, macam mana boleh terlupa ntah...adoila...cenggini la ropenya kalau banyak sangat putus urat time beranak...tu baru anak sorang...kalau anak saploh? lupa diri terus gamaknya...

siap bawak bekal gis ekolah lagi tu, padahaltadi kat rumah dah bedal dah semangkuk...kwang3...serius, selera makan aku sangat dasat, tu baru cakap pasal selera makan...belum aku tunjuk hasil bertambah2 selera makan tu...huh...toksah duk cakap la...dah banyak dah baju aku yang nak kena sedekah kat orang sebab aku dah tak bape nak boleh masukkan badan dalamnya...aku dah gemokkkkk...uwaaaaa....*sambil suap nadi goreng*

notakaki : minum susu cokelat lagi...pasni makan cokelat plak...*pengsan*

1 comment:

Deqla Manjew said...

pergghh mmg gigih la sblm subuh dah menggoreng nasik kat dapor.. hihi..