Thursday, October 10, 2013

rasa macam hari isnin

Views
bangun pagi, terrmenung sendiri sebelah alia...apa taknya...exam PMR dah tamat, jadik...back to normal semula...yang mana sesi pagi pegi pagi, yang mana sesi petang pegi petang...aku la tu petangnya...

seminggu gi sekolah pagi, ari ni...terasa macam ari pertama kerja dalam minggu ni...hahaha...dah khamis dah timah oi...layankan je lah...

sambil suap alia, sambil mama nya menghupdate blog...hahahaha....owh yer...mesti korang cakap, awalnya aku suap anak...anak aku kul 4.30 dah bangun, kul 6 tidur, kul 7 bangun...bila dah 2 kali bangun nih, takdak benda dah...aku suapkan je lah sebab dia macam lapar je...bagi susu taknak...bagi biskut or nestum, kemain luas mulut dia...nampak sangat dia lapar kan...

alang2 hupdate pagi ni, aku nak share hasil kait aku...ini yang latest punya design, dan baru je siap tadi...

                     

taktau nak buh nama apa...panggil hat je lah...kikikikiki...ini ada request, nak bagi hadiah kat anak kawannya...dah lama tak terima order kait topi...nasibla meadi...hihihi

notakaki : tak sabar nak tunggu cuti akhir tahun, nak balik kampunggggg


1 comment:

Deqla Manjew said...

comei laaa... pink kaler...