Friday, October 18, 2013

ubat jiwa penenang hati

Views
minggu ni, terus terang aku sangatlah sakit hati, dendam hati, benci hati, pendek kata, sume penyakit hati ada dalam hati aku nih...kronik tahap dah tak boleh diselamatkan lagi...

sangatlah tak best bila mana hidup dengan sume spesis perasaan negatif ada dalam diri sendiri sebab bila malam2, sendiri, mula lah akan datang satu perasaan yang sangat tak best...tak reti aku describe lagu mana...senang cite, aku tengah SASAU dan PENUH DENDAM dalam hati..,

kalau dulu, senang je aku nak nangis, meraung sorang2 dalam bilik...sekarang ni, sejak ada alia, bulih bilang ngan jari bila je aku nangis...adakah itu dikira satu petanda baik? huh...aku sendiri pun taktau...

sengaja aku tulis luah macam2 kat sini sebab sini je aku boleh tulis macam2, dah nama pun blog aku kan, suke ati aku la nak tulis apa2 pun pasal hidup aku...ader aku kesah? huh...

serius tak suke ngan feeling2 nih...tolongggg...jernihkan kembali raut wajahku, bersihkan kembali hatiku...

notakaki : nak buat kerja pun jadi tak senang dan tak semangat

5 comments:

Sue Bee said...

faham situasi camni..banyakkan bersabar..bila menangis, meraung sekuat hati itu lebih baik dari menangis dlm hati..

Deqla Manjew said...

bykkan bersabar.. biarkan mereka bersifat negatif.. tp jgn kita.. buang rasa dendam, doa byk2.. in shaa Allah hati pasti tenang...

Sya Mimie said...

paham bila kenaa situasi mcm tu.. mmng tak tenang je rasa..

ayut said...

Bila perasaan bcampur baur kan..ayut doakan ain tenang dan dikuatkn smgt yer...amin...

ayut said...

Bila perasaan bcampur baur kan..ayut doakan ain tenang dan dikuatkn smgt yer...amin...