Wednesday, January 8, 2014

tahun baru yang dah basi

Views
   disebabkan terhegeh2 nak hupdate entry pertama untuk tahun baru yang dah basi ni, tebalkan muka jugakla untuk ucap SELAMAT TAHUN BARU kepada semua kawan2 yang mengenali diri ini...mak mintak ampun mintak maaf ye dek2 non sekalian sebab mak sangatlah bizi dengan duniawi sampaikan berbulan2 tak hupdate...

sume sebab aku masih terkial2 lagi nak beradaptasi dengan segala perubahan hidup aku...dengan kerjanya, dengan anaknya, dengan life sendiri yang terumbang sana, terambing sini...paham2 je lah kan...menulis blog bukan sekadar suka2 tetapi ia adalah suatu komitmen yang perlu dijaga, walaupun mungkin mula menulis blog sebagai suka2...

sedikit pasal hidup aku sekarang ni, banyak sangat perubahan drastik yang sedang berlaku, tapi hakikatnya semuanya masih sama...alia permata hati aku, semakin ligat akalnya...tiap2 pagi, bangun pagi tu mesti nak kish2 mamanya, takpun nak mamanya kish2 dia...manjanya lebih...masih fully bf, alhamdulillah...stok susu banyak dalam freezer...tengah kumpul duit nak beli deep freezer, tapi sokmo terbabas...adoila...

                                                

notakaki : rindu sangat dengan seseorang yang dulu, bukan yang sekarang

 

5 comments:

Sue Bee said...

cutenya alia..nak jadi driver mama nya udah..

Nurfaezah Abdullah said...

so cute ^^ suke bila kena ambik gmbr hehe

Deqla Manjew said...

ehh dah besar la budak comey ni.. selmt tahun baru yer.. ish bz bebenor yer smpai blog dah bersawang sana sini.. hihi

Cik Puan said...

bizi sangat yae....sampai blog tak berupdate berbulanssss-bulanssssss....ape2 pon rindu nak bace entry pasal baby alia..

ayut said...

Alia dh besar....best ye tgk ank membesar dpn mata ni..xpe ain.slowly..u can do it..!