Thursday, March 6, 2014

jadual baru bikin cikgu kelu

Views
cer tengok jadual baru yang aku baru dapat semalam, dan bakal berkuatkuasa this coming saturday...owh nom nom nom..


miahaha..ada tiga subjek which is GEOGRAFI TINGKATAN 2, ENGLISH FORM 1 *whattt?????* dan MATEMTIK TINGKATAN 1...owh owh...

tang matematik, okla lagi..cerah sket mata, dapat plak kelas yang quite okay...so, alhamdulillah sangat2...target aku sume dapat A nanti..insyaallah..

tang geografi tu, aku dah start ngaja dari awal tahun ni lagi, so, just continue je lah...setakat ni, ok je lagi kot..sume guna pengalaman sendiri masa zaman sekolah2 menengah dulu...

taaaaaapi, tang english tu...*semput semput sempuuuuutttttt* aku nak ngaja acanner tuh...bikin sasau juger...sebab basic english yang aku ada dah kelaut kelangit sume ada...pastu nak ngaja depa anak murid tuh? adoila..*fehsan fehning aku*

dah dua kelas yang berlainan latar belakang...satu kelas depan, dan satu kelas belakang...owh miaouw miaouw ler aku kekgi...janganla aku blurrrr2 plus senget2 time ngaja udahla...

notakaki : nak kena menuntut ilmu dari akak dan cengcikgu senior ler gamoknye derrr..


3 comments:

Farah Waheda Wahid said...

ros mesti boleh punya...farah yakin ros boleh...

Nurfaezah Abdullah said...

fae x suka subjek matematik +.+

Sue Bee said...

haruslah diteruskan juga,kan..good luck