Wednesday, March 19, 2014

kursus sambil ditemani hujan lebat

Views
ari ni gigih datang awal sekolah, sebab gua ada taklimat beb...perghhhh...di kala orang tengah kalut nak cooooti, takpe2...redhakan hati, luaskan minda...



taklimat verifikasi data dan pelabelan guru...


hah...ekau labellh sendiri ekau di tahap mana...saje je nak verify data sebab nak tau adakah kita mengajar mata pelajaran mengikut bidang kita atau tak...macam aku ni la, bidang matematik, but then..i'm teaching english hokayyyy...

pasni senang la nak ngisi egtukar...miahahaha

okay...last sekali, tepek gambar selfie tuan tanah kedaun seround...kot2 ada yang rindu2kan aku, hahaha *perasan


psss...awak awak dan awak...saya rindu awak sangat2...

notakaki : esok datang awal lagi, result spm diumumkan...wish you gud luck my dearie sister...




2 comments:

Sherry said...

nice pics :D

www.mymomsbest.us

Sya Mimie said...

dah sekian lama tak pergi apa2 kursus.. sekarang pula dah bnti.. nasib la pernah merasa kursus dulu.. :)