Tuesday, April 27, 2010

hari ini, 270410

Views
my somebody dah selamat pergi dari aku, (sebenarnya, aku y tinggalkan dia dulu, sbb aku tak tahan tgk org tgglkan aku, sedihhh beb)

right now, i'm still waiting for him to arrive...lamanya aku rasa...right now jugak, i'm still waiting for my plane to kelantan...kembali ke tempat asal...

tadi, before my somebody ada kat sebelah, my sister kol, she makes me cry...ahhh...siot tol...aku dah janji ngan dia takmo nanges2...tapi tah, she makes me cry...she did it...ohhh...

my mother ada kat sebelah at that time...i have to be strong kan...

he said to me "i'm gonna miss you"
and then i said "its hard"

notakaki : aku mesti kuat

4 comments:

enhear said...

aku nk ngis jgak

'ainrahimin said...

tiada sesiapa dibenarkan menangis tau...sume org kena kuat...be strong gurlzzz...

enhear said...

baik... kat cni aku tak ngis ag.. huhuu
;walaupun .. bdk2 aku mcm bdk2 ko...
baby dont cry ;b

'ainrahimin said...

big girl don't cry laaa...