Sunday, April 4, 2010

bila esok isnin

Views
* esok ari isnin, esok aku kena gi sekolah slps 4ari aku duk umah tanpa sentuh buku...alaaa...

* nk kena ngadap students y suke buat aku hangin memanjang...aku tak suke...

* esok jugak aku kena ngadap cengcikgu lain dan jugak para pentadbir yang lain dan aku jugak terpaksa mengexplain apa yang dah berlaku sepanjang aku tiada di sekolah...alaaa...

* termenung panjang aku...esok ada kelas ngan bebudak form 1...hmmmm....

* lesson plan untuk esok dan esok dan esok tak buat lagi...usahkan esok punya, sehari sebelum sakit tu pun aku tak sempat nak buat lagi....hmmmm lagi sekali....

* rase lemah je nak gi sekolah esok...tak shangguppp...


esok da sekolah da sebab esok hari isnin

No comments: