Friday, April 30, 2010

a hangin ke?

Views
a dan b skrg ni mcm aku ngan mr someone aku, berjauhan...tadi a datang kat aku ngan muka merah2, asal ni a?

aku : nangis ke?
a : taklah, tahan marah
aku : asal?
a : kat sini ada tempat private sket tak? ada benda aku nak story sket
aku : meh2...sini...
a : aku hangin ngan b
aku : kenapa plak ni? b buat apa?
a : dia keluar ntah ke mana, aku tak tau, dahla dia jauh ngan aku, aku risau gile keadaan dia skrg ni, dia boleh rilek2, tau2 je dia cakap kat aku dia kat luar, aku taktau dia ngan sape, duk mana, pegi ngan apa, bila aku nak tanya sume tu, dia cakap henset dia takde bateri sekarang ni, so, aku taktau nak cakap ngan sape pasal dia ni, tu y aku dtg cari kau
aku : ok2, sabar...bawak bersabar
a : aku tak tau nak sabar mcm mana dah
aku : aku fhm keadaan kau, tapi apa boleh kita buat, kita tak ada kamera litar kat sana nak tau dia buat apa, mengharapkan pada empunya badan je y boleh bgtau kat kita, tp bila empunya badan tak bgtau, maka, taktau lah kita...
a : aku risau
aku : doakan dia tak ada pape

moral of the story here
please lah pada tuan empunya badan dalam mana-mana cerita atau kisah, tolonglah fikirkan ttg org lain jugak, jgn fikir diri sendiri sahaja, sbb nnti karang, menyusahkan org lain jugak...

No comments: