Tuesday, April 13, 2010

mood yang hilang

Views
haih...sejak semalam banyak simptom2 kemalasan aku semakin parah...

1. malas nak buat lesson plan untuk hari ni, sangat malas
2. nak masuk kelas hari ni pun susah, rase mcm nak ponteng2 je
3. bila masuk kelas, dah start nyampah bila tgk muka anak murid, apa kessss

jap lagi ada kelas lagi, kelas aku untuk esoknya, aku dah berkira2 mcm mana nak ponteng kelas esok...mcm mana?

4 comments:

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

tak salah bermalas malas

( cikgu suka main bola hari hari cikgu main bola }

cikgu suka main bola .hri hari cikgu tidur )


cerita : masam masam manis

'ainrahimin said...

suke cerita ni...

aku berjaya ponteng kelas hari ni...padan muka students!!!

vk said...

haha! i pulak semangat pergi kelas. masih sama je.

'ainrahimin said...

vk

bagusla kalau masih semangat nak pegi kelas, pegi kelas belajar okay lagi, tapi pegi kelas utk mengajar...lemah2...