Thursday, March 22, 2012

CONTEST : TEKA TEKI TEKUK - therosputih (relaunched)

Views
entry melekat sampai expirey date nya...


salam sejahtera semua

seperti yang telah diketahui umum, 

CONTEST : TEKA TEKI TEKUK - therosputih

telah pun dirasmikan pada 21.01.2012 yang lalu dan telah pun mendapat penyertaan tetapi disebabkan beberapa masalah teknikal berkaitan setting blog ini, maka tetibe je entry tersebut menghilangkan diri sama ada disebabkan malu atau dimalukan, masih belum dapat dikenalpasti

dan oleh sebab sudah berjanji, maka entry ini ditaip semula dengan ehsan tuan tanah kedaun

syarat-syarat penyertaan

1. wajib follow blog therosputih dan blog jual beli crocheted

2. buat 1 entry dengan letak banner
 
mula-mula entry

3. tajuk entry anda CONTEST : TEKA TEKI TEKUK - therosputih

4. dalam entry anda, pastikan ada link entry ini

5. teka teki tekuk ini
klu : boleh mengeluarkan bunyi

6. satu entry layak untuk satu penyertaan dan boleh teka 2 kali sahaja

7. tag 2 orang kawan anda dan pastikan mereka tahu mereka telah ditag

8. apabila sume sudah setel, pastikan anda meninggalkan link entry anda di entry ini, tempat lain tak diambil kira sebab jenuhla aku nak mencari link2 anda itu

9. terbuka kepada semua blogger tidak kira di mana jua anda berada, oberthesi? boyeh jugak,,,


hadiah
 topup bernilai RM30 boleh juga ditukarkan kepada wang tunai
untuk seorang pemenang yang berjaya meneka neki dan menekuk dengan tepat dan pantas, meanings...kalau ada 2 orang blogger yang menjawab dengan tepat, pemenang akan dikira berdasarkan siapa yang tinggal link entry dia paling cepat la

dan

3 hadiah saguhati yang masih belum ditentukan lagi

TaMMaT

dengan ini, aku nak tag 2 orang kawan baik aku untuk merasmikan teka teki tekuk
dan 

sebarang pertanyaan boleh direct tanya tuan tanah kedaun

notakaki : sebarang hupdate mengenai teka teki tekuk ini akan dinyatakan dari masa ke semasa

10 comments:

Enh Ear said...

hamek ko... hahahha.. actly aku da telik dah... sakit kpala pk jawapanya... ko tunggu je lah ye...

Nida said...

As-salam..

Saya turut sama ingin mencuba.. moga-moga tekaan mengena... amin

http://alongnidar.blogspot.com/2012/02/contest-teka-teki-tekuk-therosputih.html

id follower: Nida

tq:)

therosputih said...

tq kak nida...

first penyertaan...

Enh Ear said...

http://enhear.blogspot.com/2012/03/contest-teka-teki-tekuk-therosputih.html akhirnya

therosputih said...

2nd penyertaan...=)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Saam Roseputih..K.atie join.Semoga betu la tekaannya.Aminnnn

http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2012/03/contest-teka-teki-tekuk-therosputih.html

ID:azatiesayang

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Saam Roseputih..K.atie join.Semoga betu la tekaannya.Aminnnn

http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2012/03/contest-teka-teki-tekuk-therosputih.html

ID:azatiesayang

DuNia KeBaHaGiaaNKu....... said...

http://duniakebahagiaanku.blogspot.com/2012/03/contest-teka-teki-tekuk-therosputih.html


join

therosputih said...

azatiesayang
sudah diterjah...=)

therosputih said...

dunia kebahagiaan
memang sangat bahagia...penyertaan keempat...