Saturday, January 28, 2012

cootie oh cootie

Views
pejam celik pejam celik pejam pejam jangan sampai tak celik-celik sudahlah esok dah ari ahad, tinggal sehari je lagi apa yang dipanggil C.U.T.I. S.E.K.O.L.A.H. amma...lusa dah isnin...aku rase musti ramai yang monday blues nih...antara muka-muka utamanya adalah, AKU...hahaha gelakkan diri sendiri

apa tidaknya...memang cuti sekolah nih time untuk aku berpoya-poya dengan jayanya...nak tido kul bape, bangun kul bape, subuh JANGAN miss plak yer sume tuh takde sape nak pantau...errr...sebelum nih ada yang memantau kau ke nyah? uishh...kau jangan...memangla sebelum ni takdak sape pun sudi nak pantau aku, tp at least berkat tegap teguh hati ini, diri sendiri ler yang memantau itu sume...

korang nak tau satu cite tak...agaga...eh..belum start cite sebok je org tu da gelak-gelak...apa kesss....

ini adalah beg sekolah aku
boleh teka kat mana beg nih berada?

*
*
*
*
*
*
*

sobonarnyo eh, beg tu berado dopan pintu bilik den, tersusun komeh rapi, dek ari mulo2 den coti sampaila tinggal esok sehari jo lagi eh coti, pun masih juo beg itu berado dokek situ...tidak beruboh apo pun, baik kedudukan mahupun sodutnyo eh...memang den jago tuh sumo eh...

notakaki : beg cikgu pun tak terusik, apatah lagi beg anak2 murid cikgunyo...apakessssss

2 comments:

L@L@milie said...

hahahaa ..
cikgu lg cuti sakan banding dengan anak muridnyee :)

therosputih said...

L@L@milie
hehehe...biasalah...budak2 sekolah kalau cuti sekolah dorang hanya tahu main je, tak payah buat kerja sekolah...tapi cikgu, besar maknanya tuh kalau cuti sekolah...sume benda yang tak setel time keje, time ni la pulun siapkan...cikgu manoyang tak suke cuti sekolah kan? hehehe

tapi bukan sume cikgu sekolah perangai macam aku nih...yang baik boleh tiru, yang tak baik, buat2 tak nampak jo...