Wednesday, August 11, 2010

selamat ulang tahun sayang

Views
hari ni, 110810, hari jadi mr someone aku...jauh di perantauan, sedihnya...tadi tgh hari, dapat borak ngan dia sekejap, smpat le wish hepi birthday abg!!

mase dah nak letak phone, leh lak dia bg ayat sedih...

dia : mase birthday ain, abg ada, mase birthday abg, ain takde...

aku : ?? (aduhh...menusuk kalbu)

hmmm...sedihnya...tp nak buat mcm mana...anggap je lah part of life, sume ni ada hikmahnya kan...first time sambut kat tempat baru...

so, kepada abg...selamat ulang tahun sayang...semoga perjalanan hidup semalam bisa mematangkan diri sendiri dan mereka di sekeliling...saya sayang awak...

notakaki : tak cover2 langsung ekau nih ain...

2 comments:

Cik Ya-Alif-Nun said...

ain......nape letak notakaki macam kita...
gune la nama lain...footnote ke...
notatangan ke...x pun notacinta....
huhu....ciannyer ain..
nt minx posting sane k...

therosputih said...

huish...aku mmg guna notakaki dari awal2 start berblog lagik...

thanks utk doa y diberi...doakan yang terbaik buat aku...n tak lupa jugak utk kau...