Thursday, June 2, 2011

minggu makan sedunia

Views
entry ini takde kaitan ngan kejadian makan2 di kenduri kawin hokeh

ini entry hanyalah berkaitan ngan hidup aku yang sedang mengejar title bam-baman, aduhai...sejak cuti sekolah nih, keje aku bermula sebaik saje bukak mata tu...sampaila tutup mata malamnya tu plak, baru sedor diri nak berenti makan...aih...apala perangai aku nih, makin menjadik2 nampaknya....

bangun pagi, sebelum solat subuh, aku dah bantai pre breakfast, at least roti barang sekeping dua, pastu bantai heavy breakfast lak...paling komang, nasi lauk ayam sebungkus...sebelum heavy breakfast, dah bantai kek ke hape ke dulu...air? toksah cakap...sume jenis stok air yang ada kat umah tu aku dah try, tunggu turn air basuhan tangan mak aku je belum lagi....errr...gurau je tu nyah oi....

dah breakfast, bantai kuih2 lagi, tgh ari, lunch plak...sonang cito, yang wajib makan, meaning 3 kali nasik dlm sehari tu aku tak miss...pastu tambah2 ngan yang sunat, segala jenis sunat yang ado aku bantai...perghhh...hebat sungguh selera makan aku....smpaikan aku sendiri tak percaya itu adalah aku...mesti cacing2 ngan parasit2 yang ada dlm perut aku ni gomok skrg ni, ahaks....

notakaki : balik sana nanti musti aku rindu sama sume ini kan...huuuu

4 comments:

Enh Ear said...

cacing parasit tu lapor sgt kot.. huhuhu...aku tak percayaa

s1t1 2uL41k4 said...

aku dah lama bam-bam an. skrg dlm proses kurus-kurus an..

therosputih said...

enhear
aku sure cacing2 tu sume tobat takmo duk dlm perut aku gi dah...

therosputih said...

ika
nak kurus2an ke beb...adehla...jangan kurus2an sangat plak tau...