Wednesday, June 8, 2011

tahniah tahniah dan tahniah

Views
entry ni khas ditujukan kepada empat orang coursemate aku zaman muda mudi kat u dulu, tp gambar ada 3 je, sebab yang sorang lagi, aku tak dapat nak mencilok gambarnya...halallah ye kat sini, so...kita wish sorang2 hokeh...
1. kak husna atau biasa kami panggil kak nor..orang kampung aku, tp aku tak menyempat nak terjah sebab duk kalut2 ngan kenduri kat umah aku...mintak maaf bebanyak ye kak nor tak dapat nak meraikan hari bahagia kak nor sama2...tu dalam gambar tu, pengapit perempuan tu pun coursemate aku jugak, norazita namanya...bese aku panggil zita je...
selamat pengantin baru buat kak husna dan suami, naim
berseri2 pengantin ngan warna merah nya...
cantik, mcm pinang dibelah dua

2. roomate aku, norzuriana mohd noor, manja dipanggil naa...ahaks...tak sangka tul kau naa...tp papehal, aku wish setinggi-tinggi tahniah kat kau naa...kenduri ni pun aku tak menyempat nak terjah, buat kat terengganu, adala a few coursemate aku yang lain yang sempat terjah...adeh...aku jugak yang ketinggalan....
selamat bertunang buat naa dan tunangnya

3. buat salah seorang geng aku, linda...selamat bertunang nnti ye...bakal berlangsung di perak 12hb jun ni, sayang seribu kali sayang, masa tu aku dah selamat nak berangkat ke bintulu dah pun...kompem2 dah tak sempat nak terbang perak gi dah...takpelah...aku wish2 awal2 kat sini eh...
to hanis...jaga linda leklok tau...
selamat bakal bertunang untuk linda dan bakal tunangnya, hanis

4. akhir sekali untuk fatma, aku takde gambar kau, so...terpaksa la wish mcm ni je...aku tak bape tahu sangat psl majlis dia, sebab tetibe je aku dapat tau kau nak kawin, ajak2 kat facebook je kan...selamat pengantin baru khas utk fatma dan pasangan, tak lupa utk kakaknya sekali dan pasangannya jugak...aku dapat tau, dorang kawin serentak...dua pasang pengantin dlm satu majlis gitu...hehehe...kompem meriah tak hengat...

well...kepada yang aku tak mention di atas, jangan terasa ati plak, aku cuma dapat kumpulkan maklumat tentang 4orang ni je...yang lain2, kalu nak aku buat entry khas mcm ni, hah...jangan segan jangan malu, just let me know hokeh...

akhir kata, aku nak wish sebesar2 tahniah utk diri sendiri jugak sebab bakal melangsungkan perkahwinan pada errr....hehehehe....nak buat gempak sket pun tak bleh ke...hakhakhak

notakaki : selamat pengantin baru dan tahniah semua...semoga berbahagia hingga ke akhir hayat...insyaallah...

9 comments:

Cik NurulZaty said...

akka pulak..

bila nak kendrui kenduri??

Cik NurulZaty said...

akka pulak..

bila nak kendrui kenduri??

ciK PeLAngi said...

macam ku kenal lak gambar k.nor tu...hehe..

white rose said...

kakakaka...
ain, biar akak sambungkan...

pada........cuti sekolah akan dtg...
kakaka...

ain, akak tau...
ko dah bertunang ek?
apsal xnak cakap ni?

hahaha...

therosputih said...

zaty
akak? hahaha...kau bleh datang tak dek non? ahaks...

therosputih said...

cik pelangi
hakhakhak...aku lah pencilok fb yang berjaya...ngeng3

therosputih said...

white rose
ececece...baik punya ayat sambungan itu...

bertunang? adeh...sape punya gosip nih? ahaks...

siti ika said...

so, bila langsungnye? kehkehkeh...

therosputih said...

ika
kau ni ada2 je kan...