Tuesday, September 24, 2013

menangis mintak nyawa

Views
peringatan manja : entry ini bukan entry ilmiah tahap super dewa, sekadar berkongsi pengalaman

sape sini yang main benda alah nih?
                            

CANDY CRUSH SAGA!! huh...dulu aku tak pandang pun benda alah game nih, walaupun hakikatnya memang aku suka sangat main game yang takdak musuh macam game nih, boleh spend 2,3 jam semata2 main game, rilek je...tapi tu sume dulu, masa aku tak keje lagi...la ni, dah keje, dah beranak satu nih...memang malas sangat nak amek port main game...TAPI...dek sebab haru ngan notification dari fb, friend asyik invited to play game aje...nak2...akak aku sendiri yang invite...dia siap tanya aku lagi macam mana nak upgrade level...okay...ini dah melampau nih...MAKA...aku pun download jugak dan main ler...miahahaha...

TERJEBAK JUGAK MAIN GAME CANDY CRUSH SAGA NIH...sadis!!!!

tapi aku hanya main gitu2 je lah, sambil2 buai anak tidur, sambil2 sebelum nak tidur malam tuh...sempat la main jap...wakakaka...

dah duk ralit main tu...main main mati...main main mati...habis lima nyawa yang dia bagi tuh...dah takdak life lagi dah...acanne nak main kan...

sudahnya...menangis mintak nyawa...apakesss...

                            

mula2 kuar benda alah nih, punyalah nyampah aku rasa...satu sebab dah takdak life nak main lagi dah, dua sebab kena tunggu setengah jam kot baru dapat satu life, hacait...dan tiga...perlu ke sampai keluar2 air mata cenggitu? haish...ada jugak kena libash ngan aku nih...

tak kuasa aku nak nunggu eh...alang2 dah habis nyawa tuh, maksudnya...SILA BUAT KERJA YANG LEBIH BERFAEDAH YE...dah siap buat kerja, baru kita boleh sambung main game plak, itupun kalau ada masa terluang...miahahahahaha

notakaki : main suke2 je ni



5 comments:

Deqla Manjew said...

alahaiii sorang lagi terjebak...deqla penah main tp xde lak terjebak.. tp hubby deqla mmg gilerkan game ni.. kan game ni ada bunyik dia.. sat2 sweet, sat2 tasty.. huh.. naik bernanah dah tinger nih dgr.. hahaha...

Ieka Farhana said...

kalau nak dapat unlimited live senang jee .. pergi setting dekat phone tukar date then nanti dia penuh secara tetiba pastu jangan lupa tukar date balik sebelum main ..

hehehe

Ieka Farhana said...

kalau nak dapat unlimited live senang jee .. pergi setting dekat phone tukar date then nanti dia penuh secara tetiba pastu jangan lupa tukar date balik sebelum main ..

hehehe

Ieka Farhana said...
This comment has been removed by the author.
cik azLyzah⊙.☉ said...

hahhhh..bikin ketagih kan game ne ain!
cik sefamly gile game ne tau...termasuk MIl dan FIL cik...