Saturday, September 7, 2013

bahasa alia

Views
gambar hasil perkongsian kawan2 kat fb, dan aku rasa menarik jugak untuk dikongsi bersama...

                            

*klik gambar untuk tumbesaran jaya

mula2 tengok gambar ni, teringat kat alia...haah la, sama...sedihnya terlambat tahu perkara nih, sebab dah pun tahu sedikit sebanyak berdasarkan pengalaman menguruskan alia, dah oleh agak dah sket2 dia nak apa2 kan...paling takleh blah kalau dia dah mul tarik2 rambut, tarik telinga...okay fine, anak mama tak selesa sebab tak dapat apa yang dia nak...hahaha...alia alia...rambut cipooot pun nak jugak ditarik2nya...nanti takdak rambut terus baru tau...

                                                

ni gambar ni aku snap selepas pujuk alia suh tengok kamera...seronokla tu sebab duk tengok gambar muka sendiri...paling tak leh blah, pas amek gambar kan, bila tunjuk kat dia, nanti dia tersengeh macam kerang busuk tu kat kita...nak tunjuk dia seronok la tu...hahaha...alia alia...macam2 perangai dah alia nih...akal pun dah makin panjang...

notakaki : belum lagi aku cerita perangai dia yang suka korek mulut, korek mata time kita nak tidurkan dia kalau kita buat2 tidur sedangkan dia taknak tidur



3 comments:

Deqla Manjew said...

klik gmbr xde pun tumbersaran jaya? huhu.. x nmpk la.. alolo comei la alia..

cik azLyzah⊙.☉ said...

Alahaiiiiiii.......lame ak tengok muke baby alia....miss u dear...alia sihat???makin bam2 nmpak...

Sya Mimie said...

comelnya alia sekarang..