Monday, September 23, 2013

bekerjalah bersungguh-sungguh

Views
dah nak masuk ujung2 tahun gini, mood kerja pun cam dah ujung2 jugak kan...aih...haruslah kena ubah...kata baru balik dari TRANSFORMASI MINDA kan...jadik...memang kena BERTUKAR lah jawabnya...

nah...hamek nih...gedabak kau duk atas meja aku...
                               

printer baru!! sebab printer lama yang beli masa kat bintulu dulu dah rosak...sedih...sayang woo printer tu sebab beli kat bintulu...hahaha...itu jer alasan aku...miahahahaha...aku ingat lagi, lepas cuti sekolah bulan 3, pagi tu sampai bintulu, petang tu kuar semata2 nak pi beli printer...romantik giler tujuan keluar kan...dulu aku pakai canon, siap letak ciss lagi...la ni...tukar pakai hp plak...

pasni, memang keje aku print, scan, copy je lah gamaknya kot...ingatkan ari ni dah nak print2 bagai...tapi eden lupa la plak, aku tak bawak lapatopa rupenya...ceh...semangat dah membuak2 dah ni, aku plak yang bikin spoil diri sendiri...cet cet...

huarghhhh...penat vs ngantok weih...baru pas semak evidens pbs...jenuh nak semak, sign bagai...owh...nak buek camno...dah memang rutin keroje katanya...layankan aje...

jadik...tepek gambar sekeping...miahahahaha
                               
*muka cikgu ngantok+kenyang bedal pisang goreng...seee...mulut penuh minyak pisang goreng...wakakaka

notakaki : rajin rajin kan diri...hiyarghhhhh

 

3 comments:

cik azLyzah⊙.☉ said...

peweeettttt...mama alia nampak smakin manis pulokkkkkk :P

husna zahidi said...

chaiyok kak..rajin2kan diri..hehehe..

Deqla Manjew said...

ehh jelas la muka mama alia kat sini.. ada iras2 budak kat opis deqla la pulok skali tgk..haha...selmt berkeje cikgi... ;p