Monday, September 2, 2013

cit cilakaknya rasa

Views
*baru pas basah ketiak ngajar bebudak riang ribenarian

aktiviti pengajaran yang agak membanggakan walaupun progression nya sedikit perlahan, overall okay lah kan...dipendekkan cerita...time ngah pantau hasil kerja pelajar sorang demi sorang, adalah sorang budak laki, duduk kat seat belakang sekali, panggil aku suh check dia punya hasil kerja...

aku pun nak tarik la sket buku dia sebab aku tak bape nak clear kan...sekalik kau...

HOPOCOT!!

keluar binatang ni ha

                     

errr...bezanya yang tu kaler itam, bukan sweet pink like that picture...tak cam? huish...yang ni cam tak?

                     

pastu apa lagi, laju je mulut aku...

OH MAK KAU NENEK!!!

dannn...apa lagi...habis budak gelak...CILAKAK punya cicak...walaupun cicak menan, aku tetap geli yang hamat...cit budak nih, nak kena tol...leh plak aku ngah syiok ngajar kat depan, kau plak syiok kat belakang duk gentel2 cicak menan...huh...takder koreja sungguh...

tak pasai2 cikgu terkejut kamu tau...huh...

notakaki : nasibla cikgu tak beraksi manja sambil menjerit geli tadi, hahaha...tak tercalar imej cikgu di mata kamu wahai pelajar...miahahahaha

*gambar tu aku cilok dari google jerk


3 comments:

Sue Bee said...

tgelak kejap..haha..bebudak ni kalu dah bosan dalam kelas,cicak pon dorang buat main..

Deqla Manjew said...

hahahhaa... gelinye cicak... wlupun cicak menan.. kan kan.. kesian cikgu sudah kena main sama anak murid.. ;p

cik azLyzah⊙.☉ said...

Hahahahha....bertuah punye budak..kalau cik dah lame cik cubit...hahahaha