Tuesday, September 3, 2013

alia at 32weeks = 8months

Views
day by day, tup2...dah nak masuk 32 minggu dah anak aku...yakni...8bulan sudah...seminggu lagi dah nak masuk 32minggu...

alang2 petang ni alia ada appointment kat klinik kesihatan ibu anak, angkut sekalik la gi sekolah...nanti boleh terus ke klinik yang lokasinya kat sebelah sekolah ni je...takdaklah betul2 sebelah, tapi simpang masuk kliniknya betul2 depan sekolah kan...

dah tu, penat tak tau nak buat apa, apa lagi...bukak kamera, nah..amek gambar...kikikiki

                              
the latest version of alia

overall, perkembangan...alhamdulillah..senang nak jaga alia, sesekali je dia buat drama nangis dia gitu je lah...sekarang ni kalau tengok orang yang tak dikenali pun, takdaklah diserang panic attack lagi dah...cool dah lah sket...

gigi dah naik dah 2 batang kat bahagian bawah...bahagian atas, coming soon...mcm dah tak bape lama je lagi...2,3 ari ni baru perasan dah boleh berpusing bila meniarap, kiranya tengah mengasah bakat nak seret dada la kan orang panggil...nanti jenuhlah nak ngutip bila dia dah boleh bergerak nih...

duduk tak boleh lagi, merangkak jauh sama sekali...hihihi...alia ni lambat sket kot dapat jalan, sebab tengok cam lambat je pergerakan fizikal dia...takpelah nak, janji sihat dan comel anak mama, cukuplah...

notakaki : alia suka bangun kul 3 pagi untuk mengasah aktiviti heret dada dia...owh alia ku shayang...


2 comments:

Deqla Manjew said...

cptnye je masa berlalu kan..dah 8 bulan dah! makin besar makin comei alia ni..

cik azLyzah⊙.☉ said...

Alahaiiiii....dah beso dah baby alia...