Monday, September 2, 2013

pemenang carta pengomen julai 2013

Views
*genyeh mata 3,4 kali

JULAI??

okay, ini betul2 ya, bukan cobaan punya...walaupun dah menginjak masuk bulan september, tapi aku baru terhegeh-hegeh hupdate yang bulan julai punya...aduiiii...my bad la ni kan, sebab internet problem yang sangat problem itu ari, sampai ke time management aku pun kacau bilau jadiknya...

jadi...nama yang ada dalam box merah kat bawah ni, sila la buat2 segan tuntut hadiah kat aku yer...

                                 

email je aku di sini
nurulain_rahimin[at]yahoo[dot]com

mintak maaf mintak ampun sebab lambat sesangat...

notakaki : carta pengomen terbantut buat seketika sebab aku takdan nak handle...untuk bulan sptember nih, masih dipertimbangkan lagi macam mana...

4 comments:

Deqla Manjew said...

dok genyeh2 mata gak ni.. ehh betul ke deqla?? hahaha.. thanks dear.. ok deqla emel sekrg ye.. =)

Farah Waheda Wahid said...

eh eh ada jugak terselit walaupun no 7 kan? wakakaka... congrats pada deqla... tumpang happy untuk deqla...

husna zahidi said...

tahniah buat pemenang..;)

cik azLyzah⊙.☉ said...

Waaaaaaa....tahniah deqla...cik kat blakang deqla jea...haaha