Wednesday, September 25, 2013

34weeks of alia

Views
dah thumb print masuk sekolah dah...dah siap2 duduk kat meja, keluarkan pen, kertas, buku...tapi...alamak...mode kerja tak sampai lagi...duk teringat kat anak...

sempat lagi lah tepek gambar anak kat sini...rasa macam dah lama tak cerita pasal alia kan? ari ni genap 34 minggu anak mama nih...

                            
ini gambar masa gi rumah terbuka kawan masa bulan 8 ari tu...alia takdak baju oren, jadi tak dapat nak berdondon ngan mama...ajak dia amek gambar, apalagi...dia tengok je muka dia dalam kamera tu...

                           
dan ini plak latest...gambar alia masa aku kursus last week...owh yer...lupa nak cakap...masa kursus ari tu aku tak tinggal alia pun, angkut sekalik duk otel...perghhh...melayang2 duit terbang, tapi bila fikir demi dia, senyum ajer...takpelah...duit boleh dicarik kan? kasih sayang, mana nak dapat...kalau ada orang yang kasihkan kita pun, belum tentu dia dapat sayang kita...jadik....moral of the story...errrr...jangan pisahkan aku dengan alia...tolong...tolong jangan ambil alia...bolehkan cakap lagu tu? doakan yang terbaik untuk kami semua...insyaallah...berkat doa kalian...

dia usia 34 minggu ni, alhamdulillah...alia masih fully breastfeeding, syukur...rezeki untuk alia...harapan aku, untuk menyusukan dia sehingga 2tahun...insyaallah, semoga dipermudahkan segalanya...dan diperbanyakkan susu demi alia...

cakap pasal susu, inilah dia benda alah yang banyak berjasa untuk aku...terima kasih medela...
                                       

nampak snek aku di situ...ngeh3...menu sihat...ada epal, dan coklat...hamek kau...satu bar tu aku bedal sorang2...takde kongshi2 yer...*tamak*

okaylah...nak mula buat kerja...semalam dah buat dah separuh, ari ni nak setelkan separuh lagi...dan prepared untuk kelas nanti...jom kerja!!! MARILAH KITA KERJA DENGAN SEIKHLAS HATI...

tepek gambar tuan tanah sekeping, miahahahaha

                                       

notakaki : ari ni alia tak nangis pun masa tinggalkan dia kat umah pengasuh, kuat tol anak mama nih...



2 comments:

cik azLyzah⊙.☉ said...

wahhhhh...dah beso baby alia..pas ne ta boleh panggil baby lagi...hihihi

Deqla Manjew said...

alia makin comei la..!! cikgu bedal sensorang? alamakk.. cikgu kuat melantak cekelat eh...