Wednesday, September 25, 2013

nak jual kain pasang

Views
lai lai lai...dekat2 sikit sume...ari ni cik jah ada nak jual kain, tak banyak...2 pasang je pun...miahahaha...actually, bukanlah cik jah nak caras makcik2 jual kain kat luar sana tu, cik jah setakat nak habiskan stok kain pasang yang ada ni aje...

                            

jenis kain dah tulis siap2 kat picture dah, corak kain mcm dalam gambar...mungkin realiti beza sketla kang tang kaler dia sbb pencahayaan masa amek gambar...

tak mahal pun, nak jual dengan harga RM25/pc (include pos daftar), lai lai lai...murah sudah ni, harga beli rm35/pc...

kalau ada yang berminat nak beli, boleh email aku dengan kadar yang segera...
nurulain_rahimin[at]yahoo[dot]com

siapa cepat dia dapat
*nombor 2 sudah ada orang book

notakaki : sendiri nak pakai pun dah terlebih2 dah


2 comments:

cik azLyzah⊙.☉ said...

wahh...antik kain tu...kaler pon cantik...jenis kain ape ek..

Deqla Manjew said...

yg no 1 tu cantik.. unik sikit coraknya..