Friday, September 20, 2013

kursus oh kursus

Views
aku nih, baru je ada mood nak menghupdate, ada2 aje gangguan yang melanda...bersepah kejap mood nye...ni baru nak kutip2 sket mana2 mood yang ada...

minggu nih jadual aku sangatlah pack sebab benda alah nih...

                   

program transformasi minda beb...memang pasni aku transform jadik ikan siakap tiga rasa lah...tak main la jadik ikan kembung goreng lagi dah...hahaha

nak cerita banyak pun tak dapat sebab programnya sangatlah berilmiah sampai padat tepu dah kepala aku nih...malam ni rasa rilek2 sket sebab malam ni ada persembahan kumpulan...

aku terlibat ngan koir...best...lepas gian...dah lama tak terlibat ngan koir...nyanyi lagu negaraku, lagu sabah, dan lagu baru jpn sabah, 1 agenda...memang best...kawan2 pun best jugak...

tak lengkap rasanya kalau tak tepek gambar tuan tanah kan? ahaks...cakap je lah aku nak tepek gambar aku sendiri kan...

nah...hamek kau...

                                      

sengaja buat gambar hitam putih sebab terperasan "awat lebar nau muka aku sekarang nih?" owh makkkk...sume benda nak melebar la sekarang nih...adakah....owh tidakkkk...

notakaki : esok last, tak sabar nak habiskan kursusnya, pada masa yang sama dah mula selesa ngan kawan2 kat sini



3 comments:

ArifahLee's said...

tag

http://hasyaifaamadariqfi.blogspot.com/2013/09/miaw-random-ga-by-syiera-fatin-diana.html

Deqla Manjew said...

seronok kusus jauh2 ye.. mesti x sabar nk blk jumpa alia kan..

Deqla Manjew said...

ehh mmg dok sabah kan..? haha..