Monday, April 21, 2014

its my birthday

Views
selamat hari jadi
selamat hari jadi
selamat hari jadi ain
selamat hari jadi

nyanyi sendiri lagu birthday sebab takdak orang nak nyanyikan..hukhukhuk...sadis...sahla hujung bulan, nak pi celebrate sendiri pun tak lepas sebab poket dah kurus...haha...takpelah...nak buat macam mana, tang beli hadiah tuh, tiap2 ari belikan sendiri hadiahnya, so...takdak issue la sebenarnya...


abang aku antar nih, pehh...dan2 terasa sahdu...hahaha...mekasih ya...dan terima kasih jugak atas doa2 dan ucapan kalian semua, terutama sekali kawansampaimati..

notakaki : pagi2 dah terima ucapan birthday dari housemate tersayang, thanks dear...alia pun tak ketinggalan bangun pagi terus kish mama...owh...terima kasih sayang...

terima kasih jugak untuk awak sebab wish kat saya...


3 comments:

Farah Waheda Wahid said...

happy birthday ain, semoga panjang umur dan murah rezeki, diberikan kesihatan tubuh badan, kebahagiaan serta kejayaan dunia dan akhirat..In Shaa Allah, Amin...

Budak Kampung said...

ian dia.. sanah helwah kak.smge pnjg umo n murah rzki.meh turun bangi iman blnje nak?

husna yusof said...

Happy belated birthday ain.. hehehe
salam singgah dari blog kak farah.. :) and follow sini juga,, jemput ke blog ye :)

http://newhusnayusof.blogspot.com/