Tuesday, May 13, 2014

berita gembira

Views
ari tu ada main teka2, takdak sambutan mana pun...hukhukhuk...itulah jadinya bila kita jarang singgah rumah orang, orang pun otomatik jadik jarang singgah rumah kita...

tapi dalam tak ramai tu, cik puan kita dapat teka dengan betul, kihkihkih...siap printscreen tepek kat sini lagi tu...


psssttt..terima kasih cik sebab tak lupa singgah sini...

apa dia? alia? dapat adik? kihkihkih....syukur alhamdulillah, bertambah rezeki aku anak beranak...

actually, alia dah pun secara rasminya dah jadi kakak, sebab ari jumaat lepas, kakak aku dah selamat delivered a princess...hurray...akhirnya, selepas dua kumbang, ada jugak bunga kan...tahniah sis...

walaupun bukan aku yang beranak, tapi dah disebabkan anak kakak aku yang no 2 tu, adalah anak susuan aku, maka, semua adik2nya otomatik jadik adik alia kan...okay...sila panggil alia, kakak alia...hakhakhak...

perkenalkan, adik baby...buat masa ni, belum ada nama...tapi kitorang panggil dia ayin...

boleh tahan bambam nya...

nah, besar kepaknya tuh...

dah letak gambar adik, kenala letak gambar kakaknya, yer dok...hahaha...alasang!!

nah...kakak alia for today, banyak tol lagunya ari ni...kita geram kat dia, dia balas geram kat kita pulak..boleh acenggitu? huh...boleh ajer...

mama sayang alia sangat2...tak lupa, mama sayang baba alia jugak...hehehe...ayat mintak hadiah hari ibu ni namanya...errr...ada kerrrr?

notakaki : malam ni, alia tido awal, sebab petang tadi dia banyak main, hahaha...masalahnya, mama tak bape nak sedap badan, takut demam je...alahai...




1 comment:

Cik Puan said...

wahhhh....tahniah..lepas ne pangil "kakak alia" dah ...
oppppssss....trlupa nak wish..happy mother day mama alia...semoga sentiasa sihat hendaknya..hikhikhik