Monday, May 26, 2014

kemuncak kesibukan

Views
rasa bersalah sangat dengan diri sendiri sebab tak nyempat nak hupdate blog, walhal dah janji dengan diri sendiri, "aku nak hupdate blog setiap hari" 

taaaaaapi...korang tengoklah sendirik...adoiyai...

ni pun nyelit kejap sebelum solat asar...esok dah start cuti, tapi keroje menimbun3 kalah klcc...apa taknya...

mana nak tanda paper, budak2 baru je habis exam, mana nak pi meeting, mana nak buat minit mesyuarat, mana nak handle perjumpaan...arghhhhh...banyaknyer kerja...

balik rumah, ngadap muka anak, langsung tak hengat sume keroje tuh, bila datang kerja, baru teringat...hadoiiii...tu tak siap, ni tak siap...mampos...

notakaki : baru je janji dengan alia, nak duk ngan alia bushuk2 masham2

6 comments:

Farah Waheda Wahid said...

tak apa ain, dulukan yang mana yang patut dulu...

therosputih said...

farah
tensen woo...kenapala banyak sangat kerja nak dibuat nih..

husna zahidi said...

tak pe komitmen kerja dan family lebih penting..:)

therosputih said...

husna zahidi
dear...tinggalkan link blog awak...nak follow...

Sya Mimie said...

Bertabah je la ain.. Amanah & tanggungjawab kn.. :)

Sya Mimie said...

Bertabah je la ain.. Amanah & tanggungjawab kn.. :)