Tuesday, May 27, 2014

gedik tak?

Views
pepagi datang sekolah hari ni, tak sempat nak breakfast pape, bawak air susu je datang, sebab tarrget nak siapkan pape yang patut...

warghhhh...sekalik, tengok meja bersepah, kemas2 meja dulu...

siap balut meja lagik...pehhh


amacam...gedik tak coraknye? hahaha...yang penting kalernya, pinky2 gitu...parah dah giler pink nih, sampai students pun siap sound2 lagi kalau tengok banyak barang yang aku pegang kaler pink...haha..lantak kau lah budak..ada teacher kesah? hukhuk...langsung tak...

bajet bukak sekolah nanti, mood nak mengajar bersungguh2 tu berlipatkaliganda....

notakaki : tak sempat nak kemaskan meja sebab banyak benda belum cukup...nanti dah siap, aku share eh..


1 comment:

Sya Mimie said...

Bila guna warna ceria, nti mood pun akn sntiasa ceria.. :)