Monday, May 5, 2014

cardigan dan booties

Views
last touch up, cardigan dan booties yang sedondon...



berdua lebih baik, kikiki


inilah dia sepersalinan untuk baby boy, anak kawan aku, actually sepatutnya ada mitten, sarung tangan tu, tapi...dek kerana kesuntukan masa, maka...tak nyempat nak siap...so, ini aje lah yang mampu..

kawan aku ni, alkisah, nak melancong ke bumi korea esok lusa...pehhh...best seiyh dapat gi korea...pastu tempah hoodie cardigan ni untuk anak lelakinya...hope sumenya selamat dan selamat bergumbira...

notakaki : tak sabar nak tengok gambar anak dia pakai cardigan nih..




No comments: