Sunday, February 26, 2012

result from blood test

Views

klik untuk tumbesaran yang jaya

kalau tanya aku, serius aku tatau beb, surat tuh cinonet je, tgk yang aku highlight besau2 tuh...kot2 le ada yang paham...

doktor cakap aku ada blood allergic, err...abes tuh, nak kena tukar darah ke hape?? ekeke...aku pun tatau beb, yang aku tau, takdelah sampai kena tukar darah, tp kena TERsangat2 la menjaga makan...doktor bagi list yang aku berkemungkinan allergic, tp tu pun dia just sebut je, takde pun tulis hitam putih
1. seafood
2. telur
3. ikan bilis
4. ikan? mmm...bergantung pada keadaan, try dulu makan, but then kalau ada rasa gatal2, tak payah makan
5. ayam? pun sama ngan kes ikan, kalau rasa gatal, then stop makan

sbb tu ari tu ada org nak bg aku sate ayam, tp refused nak makan, bukan sebab menyombong, bukan sebab merajuk, tp sebab dia tatau pape gi dah pasal hidup aku, kenapa dia tatau? sebab dia taknak tahu...

notakaki : hidup sendiri nih mengajar kita untuk menyepi, jadik kera sumbing kot aku pasni

4 comments:

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Rosputih...byk yg xleh makan ya.semoga lps ni brhati2 ketika menjamu selera & sihat sellau.Aminnnn

therosputih said...

salam azatie sayang
thanks sbb sudi support sy walau dari jauh, cukup bermakna...

byk benda takleh mkn, ujian dr allah agaknya...mesti byk sgt dosa nih...subhanallah...

Cik NurulZaty said...

sy bru belajar sal immunology IgE ni.hehe..

so, akak mmg dh out of normal range ige dalam badan akak..

sbb tu la akak nye allergik bnyk..

just hope akak jaga makan ok..~

xpe.insyaAllah akak sihat2 jek..

love u!

therosputih said...

dek non
tak sia2 aku sokong kau dr jauh belaja tinggi2 kan...hehehe

aku pun tatau pe maksud jaga makan jaga makan sebenarnya...