Saturday, June 2, 2012

happy in blue mode

Views
serius, lama giler aku tak tepek gambar sendiri kat blog nih kan...ahaks...okeh...ini gambar latest aku...

berkaki tiga dengan jayanya


dorang nih adalah kekuatan aku di sekolah
dari kiri
kak zie, nin aka tak nin, dan paling kanan kak noreen

kenapa aku berkaki tiga? sebab, kaki dua tak cukup untuk aku, aku perlukan kaki extra...ingat kete je ke ada tayar spare, aku pun ada la...kau ada? hahahaha...amacam, menusuk kalbu tak alasan aku? wakakaka

okay, gambar tu dirakam ketika hari last di sekolah, sebelum cuti sekolah baru2 nih...kami ada sambutan hari guru peringkat sekolah maaa....memang best giler hari tuh...nasib aku kaki tiga, kalau tak, habis sume sukaneka aku join...wakakaka...

banyak lagi gambar2 aku yang cun sekitar majlis sambutan hari guru tuh, tp nnti2lah aku stori mori, mau pi breakfast lu...lapo beb...hehehe

notakaki : selamat ari gawai kepada semua yang menyambutnya, gayu guru gerai nyamai



2 comments:

adyna said...

akak pun suka biru :)

therosputih said...

kak adyna
ain pun suka jugak biru, tapi sekarang ni, cmpur2 dengan pink sudah...aura pink merasuk...kikikikiki